Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A NARAVNO DA ĆE ČEKATI JER IH OPSTRUIRA KRIMINALNA SDA!
Ma ja, nek čekaju još 20 godina, nek pomru, ionako crkavaju zbog ponižavanja, nepravde, nezaposlenja, bolesti, siromaštva - tuga i žalost, sramite se bagro kriminalna, švercerska, dezerterska i bauštelska. Borci, borci - Acta, acta, non verba ✊👊
"Rukovodstvo vlasti u FBiH" to je naslov ispod jedne od fotografija....Šta smo i sebi dozvolili to je cijelo čudo...
skup njuski i krava muzara..
Sda i Hdz imaju vecinu u Vladi. Da hoce sutra mogu rijesiti sve, ali cuvaju ledja jedni drugima. Sramota sta rade od naroda.
Nabijem na quratz sve bivše borce. Luzeri, koji su samo tako dobili 5 minuta pažnje i bili bitni. I kada je sve stalo, opet u blato, odakle su i ustali. Luzeri.
sve dok ih nazivate bivsi ovdje drzave nece biti,zamisli te da je tito nazivao svoje prtizane bivsim ccccc
@iskreni1posteni Iz tvojih usta u Božije uši, pa da što prije ode i nikada se ne ponovi.
i za ovo su se borili i ginuli a opet ce za njih glasat...ko je ovdje lud...vidite ove sa slike preko 20 godina pljackaju i nista nerade osim licnih intresa i bogacenja...sto li jos uvijek nema zakona o porjeklu imovine...narode crkni i glasaj za svoje
Proces razotkrivanja i raskrinkavanja je započeo i neće se zaustaviti ... sigurno je da to neide u prilog ovoj lažljivoj, prevarantskoj i lopovskoj vlasti, ali ce se taj proces nastaviti svidjelo se to ili ne kreatorima ovakvog stanja ... ako oni misle da ce se problem riješiti dogovorom predstavnika ovakve lopovske vlasti sa predstavnicima lopovskih tzv. boračkih udruženja u okvirima lopovskih institucija vlasti na štetu boraca - varaju se.
Danas borci, sutra mi mladi... Dokle vise?! Ni penziju necemo kako treba docekati!!!!!
Ma boli njih briga
Nahebacemo vam se keve...kad-tad.,..
Ma samo vi polako borcima se ne zuri, fino su vas sacekali 23 godine.
Upravu je gospodin Beganovic treba se jasno vidjet protiv koga su podignute prijave a ne da se vecinom spominje SBB i gospodin Radoncic!
I cekat ce do iza izbora....samo je pitanje kojih 😁
sve se zna.. svi znaju sve.. al lakse se pravit glup.. i ocekivat da nesto vlast rijesi.. skoro pola budzeta fbih ide nekim vojnicima.. daj ba.. svak svakog ovdje zna.. niko nije glup
@JamesuDinn ne moze ovo allah prehranit