Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA SAM BOSNU BRANIO ČASNO I POŠTENO I OPET BIH, NISAM TRAŽIO NAKNADU NI NOVAC, ČAK SAM I LJILJAN ODBIO, BOG MI JE SVJEDOK I MOJI SABORCI. DOBROVOLJAC SE NEPLAČA ! ON SE POŠTUJE I VOLI KAO I DOMOVINA BiH. A SVE OSTALO SE U ŽIVOTU MORA ZARADITI.
ti si aloh
U slučaju da vode do najavljene blokade je teror manjine nad većino i svi oni koji podržavaju te najave nisu dobronamjerni
Sve ovo miriše na udruženi zločinački poduhvat malog Radojice i velikog akademika da se destabilizuje država. Patriote pamet u glavu.Iskušenja su velika.
Treba usvojiti zakon sa provodivom finansijskom konstrukcijom. Usvojiti zakon pod pritiskom, bez stabilnog izvora finasiranja, je rušenje države koju ste branili.
Ja sam borac i ne treba mi ništa od države. Slažem da se ukine finansiranje boračkih udruženja, a oni koji nisu bili borci, a godinama ostvarivali boračka prava po raznim osnovama bi sve postrijeljao.
makar se sada može odspavati u svom autu, nije hladno kao zimus na Ivanu.......ma vozdraaaaaaaaaaaa
Mozda je i dobro da nas ovi somovi odvedu u drzavni bankrot je prilikom drzvanog ili opstinskog bankrota po zakone NE MOZE DOCI DO PLJENIDBE IMOVINE A DUG SE MOZE SAMO SMANJITI ILI OTPISATI.#Drzave kroz istoriju koje su bankrotirale pa zatim dozivjele procvat: Rusija 2X (1918 , 1998) Njemacka 2X(1927 , 1945) Ekvador (1999) Argentina (2002) Paragvaj (2003) ima ih jos ali shvatate sta hocu reci.
zar im nisu novim zakonom prihvaceni zahtjevi? sta hoce vise?
Policijo, pendreke u ruke i ubiti ih kao vola u kupusu. Pu, mrš kući svojoj pa blokiraj.
i opet bića iz bircuza i kladionica... pa dokle više
gdt
Pravi borci su izginuli sada se isticu podrumasi..
I ako usvoje zakon tvrdim da isplata nece biti.Ova garnitura politicara nije u mogucnosti to ispuniti...
Da "bivsi borci" plate nama odstetu jer nisu nista odbranili. Cetalji i ustase su zauzeli i i sad drze sta god su htjeli. Branili ste svoju porodicu i svoj prag, a za to trazite naknadu od svoje djece. :zzz:
Svaki onaj koji je brani svoju zemlju, to je po svim osnovama duznost i obaveza i nejma nikakve naplate, a ako si pripadnik legije straanaca koji ratuju za stranu zemlju i izvrsava vojne i ratne zadatke prizvoljno gdje bude upucen onda je placanje potpuno razumljivo.
Blokirajte SDA