Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I opet ce da ispastaju oni koji nemaju veze sa vasom nepravdom sto ne blokirate vile i haciende onih koji vam nanose nepravdu tj SDA I HDZ LOPOVIMA
@Derim I Nemaju oni muda za to jer bi dobili po ledjima.
@VojvodaSrpski Stanse ti mjesas ? Vidjeli smo vase "heroje" kad ih je najurio Peti Korpus.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Pa blokirajte one koji vam ne rjesavaju vasa pitanja. A ne da blokirate obicne gradjane koji vam nista nisu krivi i pravite revolt kod gradjana. Ovakvim blokiranjem necete dobiti podrsku gradjana jer vam gradjani nisu nista krivi. idite i blokirajte one koji su vam krivi i ne rijesavaju vase probleme. Pa ce i narod dati podrsku.
Smanjiti plate politicarima na prosječnu platu u BIH i onda ce poceti raditi u korist drzave da bi i njima bilo bolje sutra !!!
@popokatepetl cuj 6 KM po danu u ratu, znaci svaki bar 3000 KM bi mjesecno u djep
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
UZP i komunjare zajedno u napadu!
U mene penzija 348KM jos digo kredit 1.300 KM donji sam 😂
Što ne idu pred Čovicevu vilu pa se njemu žale?Nevole Bosnu kao BiH,i svi velike Rvatine a sad kao traže neka prava od te iste BiH.Ma mrš
Ako me ko bude blokirao kada krenem na more opalicu ga autom ... Citavu god radim da bi mogao posteno deset dana da se odmorim a da gledam kako me neko brca i blokira...
Ovo je pokazatelj koliko je drzava u kurcu. 30 skutora besposlenih blokira cestu a policija duma satima sta da radi.
a gdje je zastava sa ljiljanima, pod tom zastavom je odbranjena suverena država BiH.
@BosnjakSDA pod ljiljanima smo se branili od turaka,a HVO je prva stala u obranu BiH,turcine smrdljivi
@burek1sa1mesom Svi vi Hrvati ste go udbaš!
Nije mi jasno koliko je narod glup pa parlamentarci imaju po 5000 maraka mjesecno i niko ama bas niko od glupog naroda da ude u Parlament i ne pohapsi te lopove i ogranici njihova primanja na 850 maraka. Zato bagro boracka koja zastupa interese nekih stranaka bujrum u Parlament majku vam fasisticku i ne jebite obican narod
opet bića iz kladionica i bircuza
Jeftinije nam je bilo da smo angazovali legiju stranaca nego ove alkoholicare koji nisu oslobodili nista osim rakijske flase i mezets
Ovi hercegovacki bojovnici nesto poput gospe, pojave se cas tamo cas ovamo pa tako ispade da su ratovali u isto vrijeme i u Hrvatskoj i u BiH pa po tom osnovu zele da muzu obe drzave.
Gledam ove komentare, pa ljudi moji najmanje su dobili oni koji su zasluzili....penzije doktori zavrsavali ljudima koji metka nisu vidjeli...zato ispastaju sada ovi. Malo dublje gledajte.
instrumentalizicija ucesca u obrani, koja ti je bila duznost i nuzda, i ocekivanja velike koristi od toga( dozivotna penzija!) karakteristicno je samo za bosnjake. ko je to jos zaradio penziju (u kojoj drzavi) time sto je cetiri godine branio vlastiti dom a onda 10, 20 ili 30.. god, primao penziju i koja drzava to moze finansijski podnijeti?
zasto ne blokirate prilaze institucijama?! podrzavam borbu protiv vlasti, ali ne i borbu protiv ostalih neduznih gradjana!
Mrs u pi@ku materinu. Glupe sluge srpskih interesa.
ko god onemogucava slobodu kretanja( to su u pocetku rata radili cetnici sa barikadama) treba dobro izpendreciti ili primijeniti drugi, dovoljno efikasan nivo policijske prinude.pa kad kod se kome digne k.. blokira cestu, radni covjek ne moze isplanirati ni put na more bez rizika da ga negdje neki ne zaustave.