Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odličan izbor
Imal ko da nije predlozen iz proslosti u 2021. i kurta i murta, uskoro ce svi bivsi stanovnici sarajeva biti pocasni stanovnici ha ha ha ha
Zaslužio. Veliki jedan gospodin.
Cim sam procitao naslov znao sam da ima veze sa Srebrenicom. I fakat ima 😂😂😂😂
Genocid nad ubicama krvavih ruku od srpskih civila. Dogma sa greškom za NATO ufuljavanje. Šta uradiše jadnom Jašaru nizašta. Puco u ambasadu, sveto mjesto i 20god robije. Sloboda za Jašara.
Ja vjerujem da Stojnić zna šta je ovaj lik uradio za Sarajevo, i uopšte u karijeri😂😂😂
Najveca ubleha
Imal ko da nije predlozen i kurta i murta, uskoro ce svi stanovnici sarajeva biti pocasni stanovnici ha ha ha ha
Bulevar je zaposlenik u redakciji kliksa. On ostavlja takve komentare da bi se dizala hajka i da bi se ljudi generalno svađali. Njima to prija jer oni žive od toga. Moj komentar bude izbrisan u roku 5 minuta koji je 100% prikladan, dok njegov stoji i po 5 dana dok ga lafo ne banuju. Previše ofirno. Ako vidite ovaj komentar širite jer će ga izbrisat.
U nedostatku pravih sarajlija uz sandzaklije, focake i migrante i ovi su dobrodosli
@rizoprdnoblizo Fino je bez vas đikana, nema govora. Valjda je i vama fino po Sokocu i Kalinoviku. 😂
Imal ko da nije predlozen i kurta i murta, uskoro ce svi stanovnici sarajeva biti pocasni stanovnici ha ha ha ha
@gooUser1608718877 Neandertalac.