Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da li je ikad iko prizano, reko jesam, kriv sam, stidim se, dajem ostavku?? Mislim kod nas u BiH?
klix.ba/vijesti/svijet/muskarac-priznao-krivicu-za-bigamiju-jer-je-imao-cetiri-supruge/190430003 Nije iz BiH al je dečko jak
Osigurava realizovanje prava i dužnosti klubova naroda i klubova političkih stranaka tokom pripreme i održavanja sjednica Skupštine i Kolegija; - Osigurava realizovanje prava i dužnosti poslanika/zastupnika u pripremi sjednica Skupštine i Kolegija, kao i tokom sjednica; - Vodi sjednice u skladu sa principima demokratskog parlamentarizma i odredbama Poslovnika; - Potpisuje akta usvojena od Skupštine. COVJECE, RADI SVOJ POSAO....OVAKVI TIPOVI UNISTISE DRZAVU I PRAVOSUĐE!!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
izjava po nalogu SDA... pokazite onda listu upata i obracuna troskova za sporne hotele, i svi sretni .
Kada SDA dobije izbore kazu pokrala izbore, kada se radi o zaposljavanju kazu sve je to SDA , haha Kakvi ste vi licjemeri frustrirani bolesni
Prema podacima iz Konakovićevog imovinskog kartona, njegova supruga raspolaže imovinom od 4.290.000 KM, a radi se o polovini vlasništva nad tri stana, od 90, 64 i 62 m2 (490.000), polovini kuće ukupne površine 200 m2 (300.000), osmini zemljišta od 12.000 m2 (3.000.000 KM), polovini i četvrtini poslovnih prostora od 120 i 24 m2 (450.000), te o 50.000 KM koje ima na računu u banci. 
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cujte ovo: "Vjerujemo i sigurni smo da radnici koji rade na terenu i vrše upis i provjeru stambenih i poslovnih objekata, svoj posao obavljaju ispravno i korektno, te da u zapisnike upisuju ono što im se prezentuje od strane vlasnika objekta u datom momentu, .. Ovdje je caka. Oni (uprava) vjeruje da radnici na terenu upisuju ono sto im se prezentuje od strane vlasnika! Znaci vlasnik ima 1000 kvadrata - prijavi 100 i uprava to akceptira!? Gdje kontrola?
@gooUser11068105x309 Uprava ne kontrolise "privilegovane korisnike" nego obicne gradjane koje salju na sud za dug od 10 KM i pri tome placaju sudske troskove od 70 KM. Ako uprava ovako radi onda treba da odgovara za nesavjesno poslovanje. Kao minimum je otkaz plus kazna za ostecenje firme.
Pa šta ako je dala vd direktorica podatke? To su javni podaci i građani imaju pravo da znaju. Nas se tuži za 20 KM, stalno se prijeti, a neki fino prolaze, a ne plaćaju ni tu povlaštenu cijenu. Možemo li mi džaba jesti i piti u tim hotelima? Ne možemo, naravno, a u cijenu je uračunat i taj odvoz smeća.
Kada se ovako raspisu, znas da lazu ...
U krugu firme ima preko 15 vozila za koje je firma izdvojila veliki novac trosi se gorivo od pumpe koja je u krugu firme a vozila voze sefovi poslovodje i kojekakve glavesine koje nisu dozvolile naljepnice RAD na tim vozilima jer ih je kao sramota i naravno da se ne zna da se i na more ide sa tim vozililma!
Znaci od rata, kako kazete, imali ste vremena da ispravite zakone koji su vas sprjecavali da obavljate svoju obavezu i niste to uradili. Sram vas bilo, lopovi.
Provjerite kroz sistem(kompjutere)u firmi ko sta i koliko placa dok ilidza placa 800 i nesto za kompleks koji treba da placa 10000 km mjesecno...primjera radi jedna hotel Evropa placa uredno svaki mjesec skoro 5000 km
Pa šta je Selim Babić umislio sebi , da je MESSI pa da mu se moraju isplatiti 24 plate ako ga smijene?
E cuj lazni a sve dokumentima potkrjepljeno!!! Kakva ste vi bagra pleme vam hebem
Bolje bi bilo Selimu Babiću da malo manje laže.Da li je njegova firma vršila asfaltiranje parkinga ispred hotela istog vlasnika i kolika mu je bila ispostavljena faktura.Naravno, tada je gospodin Budnjo bio predsjednik kadrovske komisije u SDA pa mu je trebao, te je visina fakture bila mizerno niska.
Konakovic urlice kao da je dobio 7 na bingu.U stravi nije nnemu stalo da suzbije nepravilnosti nego se tendeciozno okomio na Budnju i Termi.Takvih propusta ima jos na desetine,jer svi vrdaju da nesto ne placaju.
A zasto vi pravdate Budnju? U pravu kad kazete da ima takvih na desetine, ali za Budnju su predoceni konkretni dokazi. Kad Budnjo pred sudom bude objasnjavao zasto nije placao odvoz smeca, pa se izvuku sve fakture unazad deset godina, pa se ispostavi racun sa zateznim kamatama plus dodju troskovi suda i advokata... Budnjo (i takvi kao Budnjo) ce shvatiti da se ne isplati potkradati drzavu. Onda ce odjednom svi dobrovoljno povesti racuna da sve bude placeno po propisima.
Kao gradjanin, koji redovno placa sve svoje obaveze, ne znam da li bih se smijao ili plakao na ovo saopstenje!
Niđe veze saopštenje! Nije majka Muju kudila što je kriv već što se vadio!
Ova bivsa uprava poput vanbracnog djeteta koje nikad nece reci da mu je mama prostitutka bila.
Konaković poručio je jučer naveo, 🙄
Nemate stida ni morala,lazete nas godinama.Pa bolan Babicu nije ti to preduzece ostavio babo da radis sta hoces!!!!Dosta i vas ovolike godine,Konakovicu hapsi sve redom....Sledeci izbori su tvoji..........