Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma bahatu kuju na robiju!
Interes za ulaganje imovinskopravnog zahtjeva, niti za krivično gonjenje optužene nije iskazao ni svjedok Aladin Mehmedagić koji je ranije s njom živio u vanbračnoj zajednici. Potvrdio je da je vlasnik vozila kojim je Hastor upravljala, navodeći da ga je ona zamolila da joj posudi automobil, ali i to da mu tada nije bilo poznato da Nina ne posjeduje vozačku dozvolu. Ja iskreno vjerujem da je ovo laz da nije znao da nije imala vozacku dozvolu.Ako pozajmljujemo auto nekome znamo dobro o osobi kojoj dajemo.Teretiti i ovoga podjednako koji je pozajmio auto ovoj kamikazi.
heheeh a tko ne zna Ninu Hastor,drogerašicu,damu koja radi za pare, a zna se sta moze da radi..imala je i od koga da nauci..od vlastite mame..Marcele Merdzanovic..koja se slika po razno raznim novinama naga i tako zaradjuje pare,a mimo toga ona sa svojom kcerkom Ninon dolazi na adrese raznorazne klijentele..Tko malo bolje progoogla ima svasta da vidi...JADNA LI JOJ MAJKA..
Jesi li je ti to odradio pa fasov`o životinju mikroskopsku??
nina jest ravaku i narkomanka ali se dobro guzi znam je ja zajedno skakali po partiyima
Neznam dali se radio test na spolno prenosive bolesti? Ova djevojka ima sidu 100% :D PROVJERNO
Samo je malo progooglajte i vidjecete o kakvoj osobi se radi....droga, ubistvo iz nehata, lazne optuzbe na racun vlastitog oca, uzas!!!
treba je izegati do smrti
...polusvijet...
\"Nakon punih šest godina, prošle sedmice se konačno vidjela sa svojim prijateljem od malena, Alenom Albinovićem koji je nagovara da se vrati karijeri i nastavi tamo gdje je stala. Po fotografijama koje smo ekskluzivno dobili od prijatelja bliskog Nini i Alenu, vidi se da Nina nikad nije bolje izgledala. Ovo je da napomeno i prvi Alenov izlazak iz sopstvene kuće, nakon što je 7. oktobra prošle godine dao otkaz na OBN televiziji nakon 14 mjeseci rada i posvetio se vjeri. Nina i Alen su se cijelu noć zabavljali do kasnih jutarnjih sati, međutim uz bezalkoholnu pivu... Što se podrazumjeva, obzirom da je Alen postao vjernik, a ona se totalno izlječila od svojih starih i dobro znanih poroka. \" hahaha
Covjek koji je posudio auto i da je znao da ona nema vozacke se ne moze podjednako teretiti za ovo djelo, on se moze samo teretiti za to sta je posudio auto osobi koja nema vozacku dozvolu.Ali posto on ima vise od 18godina ona i samo ona snosi odgovornost sto je bez vozacke upravljala autom
ma naravno da je znao!