Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Rijetki su bili slučajevi da se vjenčaju s nekim izvan zajednice pa su muškarci putovali u BiH da nađu ženu i vraćali bi se u Palestinu sa ženama". Za razliku od danas, kad se nase zene udaju sa raznoraznim arapima, turcima, kurdima, svedima, njemcima itd itd
" Rijetki su bili slučajevi da se vjenčaju s nekim izvan zajednice pa su muškarci putovali u BiH da nađu ženu i vraćali bi se u Palestinu sa ženama". Za razliku od danas, kad se nase cure i muskarci zene sa raznoraznim arapima, turcima, svedima, njemcima itd itd. Nerazumijem kako labavo roditelji vaspitaju djecu i nesvijestno guraju u asimilaciju.
Raspala balinkura,😂😂😂😂😂
"Prezime Bosnjak (uključujući: Bosnyák, Bosnyak, Boshnyak, Bosniak, Bosniack, Bosnjack i Boshnjak) prisutno je u 48 država širom svijeta. Prezime "Bosnjak" nosi oko 2000 osoba u Njemačkoj, približno 500 u Americi, te oko 500 osoba u Australiji. "Bosnyak" nosi oko 200 osoba u Americi. "Bosniak" nosi oko 70 osoba u Americi, manji broj u Argentini, te manji broj osoba u Francuskoj".
@ZmajevoSrce1 … Wohin? gehen/ kommen, oder wohin geht's die Rute? Wo ist das Ziel?
@LIMESA Sta se Bosnjakas
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pa tu su korijeni svih Bosnjaka😆
@Bokohara1 Tisina Bokoharam 😆