Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima onu seljacku nakurcenu facu, pametovala bi ti danima o kompetentnosti, edukaciji i postenju, a olos mrtvi raspali
Ispekla zanat na Kosevu.
@ArtificialLover ja tu facu iskreno ne vidim, ne branim je nikako, dabogda fino u zatvoru boravila 10ak godina samo kazem za facu, ima "stereotipnijih" faca. ovdje uhvacena u nekoj grimasi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znate li da joj je mentorica na magistarskom radu bila Sebija Izetbegović? Da, da. Iz Sarajeva se vratila u rodni Bihać i počela sprovoditi metode samovolje i bahatosti kao i njena mentorica.
A đe su oni što su dali pare da se zaposle...zar će proći nekažnjeno...prvo otkaz pa u bajbok
Anelu za predsjednicu!
Treba je u bulju dobro zguzit
35 x 12.000 KM = 420.000 KM
Jedna od mnogih :)
Tako ti je kad seljančura skine opanke obuje štikle i dočepa se fotelje
35 osoba. Taman cijelu familiju, rođake, bližnje i tako to.. Ovo nije jedini primjer mafijoze, nego je danas svugdje tako.
Ma nije moguce,gdje bi ona to 🙃
Pa ti zaposljavaj, Bakire!
Pravilnici o sistematizaciji služe da bi se izmislile pozicije i zaposlili oni koji nikako ne bi trebali biti tu, kao i da bi se pojedini izdigli iznad drugih iz samo njima poznatih razloga. Tako na 1 radnika dobiješ četu kvazi šefova i rukovodilaca koji po cijele dane češu dupe i zajebavaju onog jednog koji radi. Mozda treba dodati da svaki iz čete ima značajno viša primanja od jadnika koji ih na grbači tegljači.
kad policija uzima mito. zasto nebi i doktori??
Obzirom da je sistem vrednovanja rada davno narusen u JP i JU, nije tesko shvatiti ko je uljez. Otvoris platne liste, za isti posao (vrstu, opterecenje, stepen odgovornosti) i strucnu spremu uocis da neki znacajno prednjace u odnosu na ostale u visini place. Nije tesko, cini mi se.
Pa kad skontas to i nije puno u odnosu na KS.
A šta je sa direktoricom Zavoda za Javno zdravstvo USK koja nema završenu zakonski obaveznu edukaciju iz menadžmenta, otpušta mlade ljekare koji joj se na bilo koji način suprostave, a izmišlja poziciju u ustanovi za kćerku, inače profesoricu eng. jezika?!