Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni sa kime ti nisi partner, koliko si ti partner sa Bosnjacima to osjete Hrvati u BiH i iskreno se nadam da ces poslije listopada otici na djubre povijesti.
Čović misli da sa svojim partnerima treba vladati još 20 godina. Pa dosta vas je više, ne samo da ste lopovi već i moralno uništavate ljude u svakom pogledu. Ne znam koji glupan može glasati za ove stranke.
necemo poslije 93 i ovog u Livnu ako Bogda fasisto jedna i ti i onaj puhavac kardinal Puljic
SRUSENA NELEGALNO IZGRADJENA DZAMIJA U LIVNU! JUPI JUPI JUPI!!!!! U TOKU MJESECA RAMAZANA MASALA!!!!!!!!!! SRUSENA NELEGALNO IZGRADJENA DZAMIJA U LIVNU! JUPI JUPI JUPI!!!!! U TOKU MJESECA RAMAZANA MASALA!!!!!!!!!! SRUSENA NELEGALNO IZGRADJENA DZAMIJA U LIVNU! JUPI JUPI JUPI!!!!! U TOKU MJESECA RAMAZANA MASALA!!!!!!!!!! SRUSENA NELEGALNO IZGRADJENA DZAMIJA U LIVNU! JUPI JUPI JUPI!!!!! U TOKU MJESECA RAMAZANA MASALA!!!!!!!!!! SRUSENA NELEGALNO IZGRADJENA DZAMIJA U LIVNU! JUPI JUPI JUPI!!!!! U TOKU MJESECA RAMAZANA MASALA!!!!!!!!!! SRUSENA NELEGALNO IZGRADJENA DZAMIJA U LIVNU! JUPI JUPI JUPI!!!!! U TOKU MJESECA RAMAZANA MASALA!!!!!!!!!!
@Srb-in - Slazem se,samo sto stati na te tri stranke?One su krive za prosli rat, ali ako ove nove sa nacionalnim prefiksima nastave ovako,njih cemo onda kriviti za novi rat!Sansa da se skinu s vlasti dolazi,vidjet cemo kako ce to proci.
svi treba da glasamo za SDP, da uceramo covi, hariju, tihiju i fahri i ostalima. ionako jedina sztranka koja ima program.
Mrš stoko jedna! (ovim putem se javno ispričavam svoj stoci jer ih vrijeđam ako ih poredim s ovim freakom) Od kraja rata jedino što radite jeste krađa, rad na što većoj podjeli Hrvata i uspostavom koalicija i lobija s istom mafijom kao sto ste i sami. Hrvat sam i katolik, ali brate po svojoj savjesti ne mogu presutjeti lazi i lopovluk pa da mi je i najrodjeniji. Ne moze vise ovako, pothitno se nesto mora mijenjati, dosta je vise bilo. Klinac zastupate hrvatski interes... zastupate samo svoj vlastiti interes, boli vas djon za svoj narod. I u pravu je ovaj koji je napisao da vas treba povjesat sve na bandere... Jedini problem je sto je i autor tog komentara istaknuo - nema dovoljno bandera!
Kada ces ti u zatvor kriminalac ofucani!!!!
hocemo li ugasiti i bosanski jezik?
STANBENI KOMPLEXI ____________________ jaaano, sto nam je ovaj CPB nepismen.
ako su ludi glasace opet za ove majmune koji nas otjerase u 3 pm i bijedu a oni neznaju vise sta imaju a bili goli do koze majku im lopovsku
Srb-in ZNAS STA NAPRAVICEMO AKCIJU PRAVLJENJE BANDERA PA STOKU POVJESATI
Srb-in SLAZEM SE SA TOBOM
ČOVIĆU BOLAN NEBIO ŠTETA JE DAVATI VLAST IZ SVOJIH RUKU . NAROD (SVI ZAJEDNO) SE SVAKAKO NALAZI U LOGORU I KO IH JE.. GLEDAJTE VI POLITIČARI SVOJA POSLA I DERITE DALJE. BIĆE NARODU BOLJE KADA POLITIČARI BUDU ODGOVARALI NARODU ZA UČINJENO (NAŽALOST NA ULICI) A NE U SKUPĆINAMA I OPĆINAMA. \"DŽEKNA JOŠ NIJE UMRLA A KAD ĆE NE ZNAMO BOGOMI\".
JELI ME KO TRAZIO