Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš mi je drago, nema veze sad ko želi skupiti poene pa započeti pred izbore, ali ova stanica je nekako posebna i nadam se da će biti uređena kao top destinacija.
Vala i jes bilo ruglo, samo što se ne sruši
Jel ovo plaćeni predizborni oglas?
Grad Sarajevo sa svojim gradonacelnikom ce vratiti sjaj ovom zdanju!
Zemaljski muzej propada a sad pred izbore pretvori bistričku stanicu u muzej. Kakav li će tek jednog dana glavna željeznička stanica biti muzej.
@malosutra75 zemaljski muzej nije pod gradskom upravom,bistricka stanica jeste...
A gdje će ćiru parkiratu?
Ovo je izvrsna stvar. Nadam se iskreno da će uskoro krenuti obnova i stare željezničke stanice na Ilidži, bilo je nekog govora o tome. Zna li se išta o obnovi stare električne centrale na Marin Dvoru? Nekad je bilo govora da se obnovi i napravi tehnički muzej. To bi bilo izvrsno za Sarajevo. Nadam se da ćemo u budućnosti krenuti i s tim projektom.
Bravo Skaka! Ovi botovi ne znaju da si davno počeo sa ovim projektom, dosta prije izbora.
Kako izbori pale bagere i mješalice to je ćudo.
pametno