Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta vise traze ovi bogomoljci da oni odredzuju sta je pravda odnosno nepravda pape reizovi neka se hvataju crkvi dzamija to je njihovo a ne politika dokle vise da se mjesa vjernici i politika sto mogadose zavaditi narod to su oni dosta je takvi savjeta od njihove strane narodu treba suzivot posao i mir koga interesuje kako se ko zove svi mi svoje volimo tudze postujemo takvi samo zakuhavaju da se mrzi narod to nije potrebno okanite se politike hvatajte se svoja posla ostavite vase price za sebe vi ste ovo i napravili sto jeste trenutno mrznja dokle vise svaki covjek zna za sta je ucio skolu u neka to radi a ne gdje im nije mjesto kada ste tako pametni trebao si ici u druge smjerove skolovanja pa da pametujete zasta ste obrazovani
Hrvati u Bosni su davno izgubili politički kompas. Sad misle ako Duduk baljezgari i prolazi mu, da će i njima da prolazi.
Ovdje se po komentarima vidi kolika su pogan ovi muslimani i sta misle hrvatima i srbima. idite tamo rusite spomenike na grobljima umjesto da komentirate
@Hmmm Pa upravo Puljic koristi svoj polozaj da namece misljenje svom stadu pardon sljedbenicima...
Ma veze ti nemas sine xD
Tvoje mišljenje iz RS-a nas ne interesuje. Imaš svog predstavnika Rahmanovića.
Veoma ružni komentari. Ne vidim razloga da bilo koji stanovnik naše zemlje nema svoje vlastito viđenje situacije i politike pa tako i vjerski službenici.Politika se tiće svakog građanina jer od nje nam zavise životi. Jedino vjerski službenici nesmiju koristiti svoj položaj za nametanja mišljenja svojim sljedbenicima. Puljić ni jednog momenta nije rekao da Komšić nije Hrvat. Samo je rekao da je izborni zakon loš i da ga treba preurediti. Ja mislim da bi još bolje bilo kada bi se birao samo jedan predsjednik svake recimo tri godine iz drugog naroda pa i ostalih.Nadam se da će tako jednom i biti. Ovako 80% države i nezna ko mu je predsjednik a stranci pogotovo.
Da kazem nesto o hvaljenom gosp. Komsicu...njega priznaju samo glupe bosnje i sdp, logicno...niko drugi. Sace treci entitet uskoro MISEVI :D :D !!!
http://www.youtube.com/watch?v=jhJsgHLkkA4
Znamo za vasu pravednost od banovine, kroz NDH do HZ HB.
eee kako si ti biskupe naivan ...s talibanima o pravednosti ha ha
LOL - ROFL Dvije ili tri ? Krojenje izbornih jedinica ?
a koliko se regija može napraviti od RS-a?
Biskupi bi mogli da se bave svojim poslom... ili nek promjene profesiju.
TREBAO JE BITI IZABRAN JELAVIĆ, ALI JE PI... POBJEGLA. ON JE BIO U TALU SA OVIM CRVENOKAPIM