Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaže Ibn Kajjim: „Čestitanje kjafirima njihova vjerska obilježja je zabranjeno na čemu su složni učenjaci. Poput toga da im čestita njihove praznike i post, pa im kaže: sretan vam praznik ili slično, iako sa ovim ne čini kufr ono je haram. To je poput toga da im čestita njihovo činjenje sedžde kipu, nego čak i veći grijeh i više prezreno kod Allaha od čestitanja kjafirima pijenje alkohola, ubijanja, zinaluka i slično. 
Ništa o trećem entitetu, totalno me razočarao.
HILAREM DIEM NATALEM CHRISTI
Kad Božić pokuca na vrata i spoje se kazaljke sata, neka ispune ti se sve želje, tugu neka 'otjera veselje. Sretan Božić! ;-)
Biskup Perić je istinski nasljednik kardinala Stepnica. Obojica su zadrti desničari, nacisti, fašisti, ustašoidi, mrzitelji svega drugog i drugačijeg, huškači, ideolozi zla, rata i protjerivanja, ideolozi koncentracijskih logora, ideolozi asimilacije i što je najvažnije reći vjerne sluge politike. Jedan politike Pavelića drugi Čovića.
Ja sam Armin i Hrvat sam, sretan i blagoslovljen Bozic 👍👌
Super Armine
@Halkija vrati se svojoj vjeri krscanskoj nemoj biti glupi Bosnjo citav zivot! i prestani mi se kacit na komentare jebbem ti mater retardiranu u pickku!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sretan Bozic svim normalnim BOSANSKIM KATOLICIMA koji se ne predstavljaju lazno i koji ne misle na silu bti ono sto nisu. Provedite ga u miru, ljubavi i zajednistvu.