Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZAHVALI COVICU I KARIDNALU PULJICU ...
Kaf se ne sekira Covic slaba vajda od tvoje brige, Covic viri iz pakasa beograda!
idi docekaj daria kordica opet, jebbem li ti pleme licemjerno
Poslednji katolik ce biti Cirilo Covic
Čović se pobrinuo za to.
Zahvali se HDZ-u BiH.
Pa naravno da ih je manje,svak se bavi svojim torovima,tako je u BL tako je ovdje kod nas u SA,tako je i u zapadnom dijelu BIH,tako da to i jeste cilj,i nista nema sporno,tako je to kad se carevi malo igraju rata i hoce svoje drzavice,i drago mi je da je tako,kad vec mora neka bude,glasali ste za to prije skoro 30 g pa sad izvolte
to je direktna posljedica hdzove politike koja se vodi od 90-ih ...
A kada je promocija PRALJKOVACE ??? nemoj tako predstavnice nevidljivih svjetova .... Ljude ne mozes slagati ☝️🗽
Gospodine eno ti tamo Čovića i Dodika / S/H koalicije/. Bošnjaci u svemu tome učestvuju koliko treba lažovima Draganu i Miloradu, da ih opnjkaju!
Sta bi kad ste manjina nije vam niko kriv..Bolje da vodite ljubav sa zenama nego sto guzite male djecake..
@zastoklixE ja sa musliman al ti si Idiot pozdrav braci katolicima i dobroj raji!
Uzdajmo se u Prirodan zov, možda jednog dana svi Vl...Srbi jednostavno napuste gradove i migriraju u planine
U Banjaluci nas je svih sve manje. Od industrijskog bogatog grada pretvoren je u administrativno prezadužen grad. Urbanistički su napravili trajnu štetu, to se riječima opisati ne može. Gradske mostove ne može ova vlast da sredi, rupe po ulicama. Ali je dobro vrhu vlasti i strancima koji ih podržavaju!
Dok je nacisticke HDZ politike sve ce manje biti hrvata u BiH
Nema mjesta za katolike i muslimane u sumskoj. Vjerujem da ni srbima nije sjajno u sumskoj. Jer kako vidim zatucani su velikim srpstvom a nemaju ni kifle u frizderu.