Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Već su dva puta za Bakira bivola
Tri puta nisi racunao sledece izbore
Narod je i jeste telad, cim bikove i krave zaokruzuju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Biskupe tebi svaka čast!!! Boriš se svom snsgom za svoj narod uR.S-u...mada HDZ ne haje za to....sram da ih bude...gluhi i slijepi se prave...svako dobro tebi dobri čovječe i dug život ti želim i uspješnu borbu na tvom putu pravde i istine.
Poznata je ona stara izjava  o demokratiji :  jedan  Aristotel  i deset budala uvijek demokratski  pobjedi budala , to su posljedice demokracije 😣.
Bravo Franjo.
Ma nisu krave nego bikovi…
Za krave ne znam, ali volovi definitivno vladaju
100% u pravu
hahah, tako je... cak i krava moze bolje voditi zemlju...
Pa i stavljuju goveda na izborne liste. I narod to prihvati s radošću i vjerom u svijetlu budućnost.
Zna pop o čemu priča. Ako neko zna šta je manipulacija narodom onda je to crkva. Eno ih još ima pišu knjige kako se sunce vrti oko zemlje, po inerciji valjda, kad god osjete negdje miris paljevine.
Jedan političar je rekao: Ako pop hoće da se bavi politikom, nek osnuje stranku.
Veća bi korist od nje bila... Muzli bi kravu,a ovako političari muzu nas!
Svaka cast. Ziv bio. Potpisujem sve.
Svaka mu na mjestu, samo što je narod glup. Ublehaši kolo vode u ovoj nesretnoj zemlji.
Citajuci pola sata istoriju BiH sam shvatio da smo svi mi u BiH,i srbi i hrvati i bosnjaci genetski jedan narod(Sloveni).Sto smo primali razlicito vjerovanje u istog boga od raznih osvajaca(iste familije,mozda i braca sto se vidi po nekim prezimenima) od naroda sasvim drugog genetskog porjekla pomeni,nebi trebo biti razlog za mrznju i podjele.Genetika se nemoze mjenjati a vjerovanje moze a sve je od istog boga.
Ovaj bi plemeniti čovjek trebao biti nadbiskup i papa, a ne onaj truhlo Puljić. Za razliku od kliksovaca i Klix cenzora, on se ne bi ljutio na mene zbog mojih zajedljivih i glupačkih komentara... Dobar čo'jek.