Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skinite maske!
Cisto sumnjam da Vam je Covic cestitao, ali sam siguran da ce Dodiku cestitati pravoslavni bozic prvi.
tako je samo treba to utufit ovim politicarima i njihovim pulenima,da ne mogu da pricaju o suzivotu,poslu,dobroti,ljubavi,napredku,da neas ne lazu da zele dobro svom narodu i sve to iz svojih vila i skupocijenih auta i odjela, politicari = licemjeri bez obzira na vjeru i naciju.
Svaka mu je na mjestu, ali kod nas u Bosni se laž i spletkarenje, motivisani pohlepom, pišu velikim slovom, uzdižu i veličaju. Odatle kreću sve ljudske i društvene anomalije. .
Obrati se Covicu i Dodiku!
Aprililili Ajde kaži ovo na hrvatskom :-)
Tako je biskupe ,tvoje zelje ja samo proslijedjujem i nama kliksovcima da se i dalje druzimo bez obzira na vjeru,boju ,naciju sa istim postulatima/ služenje istini, pravdi, praštanju, ljubavi i miru.
Posten i korektan covjek, i bori se za katolike ali mu u tome ne pomaze niti Crkva niti Puljic kardinal koji su se prodali HDZ i tajkunskim finasijerima... a uz to dodik i covic najveci saveznici i sljedbenici karadjica i bobana... ne zanimaju njih ni srbi ni hrvati, samo teritorij na kojem ce pljackati kao cosa nostra, jakuze i sl...
Patrijarh SPC Irinej izjavio je da se predsednik Srbije Aleksandara Vučić junački bori za Srbe i našu državu na Kosovu i Metohiji, a da njegovo držanje i borba govore da zna šta radi...... da svi UZP isto misle govori i ovo, a i izjave mileta o srpskompitanju i rjesavanju .. ovaj tekst se odnosi i na bih jer isto to rade ovdje, crnoj gori. makedoniji .. rovare na sve strane.. ko je slusao sinoc Zarka P.na Facetv pametnom dosta
Najpozeljniji i najiskteniji svecenik u BIH i dokazani borac za ovu drzavu