Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osla’ da se osunca zadnjim vozom sa nasim parama!
Izmuzi narod do zadnjeg dana, popašna
@Alibaba: Ja zelim da ona sa mojim parama do zadnje sekunde svog mandata obavlja svoj poso za kojeg je placena i izabrana.
Inace veliki trgovinski partner i vazan igrac na svjetskoj sceni. Kobila otisla na godisnji o nasem trosku!
Wow. Just wow. Al vas prci ovaj SDA kadar posteno. Ludilo
Dino je za nju izmislio zvot.Nezasita glancerka nikad joj nije dosta buđetski putovanja.Trosi ko da joj je babovina.Sram je bilo,na kraju da se pocasti Maldivima fuj,fuj
Da guzara vidi puta prije kraja mandata
Sto jami jami nema vise jamit nista
Samo ce udestrociti sve ono sto je do sad jamila. Nekretnine koje je nakupovala joj vec sad vrijede nekoliko puta vise. Malo ko se bogatio ko ova i malo ko je cijelo vrijeme radeci na funkcijama radio iskljucivo za sebe i svoju familiju.
Vise je bahata i beskrupolozna u trosenju budzetskih para i turizmu nego sto je teska
Vise je bahata i beskrupolozna u trosenju budzetskih para i turizmu nego sto je teska
da malo biserka plakne svoje debelo prkno
Mi od Maldive nemamo nike koristi
Po podacima zavoda za statistiku u proteklih 14 godina sa Maldivima smo imali slijedecu trgovinsku razmjenu: IZVOZ: 9.035,00KM, UVOZ: 55.318,00 KM . Bravo Bisera, bravo!
A ovaj njezin službeni posjet koštao nas preko 10.000 KM, više nego izvezemo robe u Maldive za godinu dana haha, da je trebala iz svog đepa odvojiti za kartu i hotel dobro bi Bisera razmislila prije kupovine.
Vjerujem da će ova posjeta doprinijeti još jačoj saradnji BiH i Maldiva i da će slijedeće godine biti puno turista iz Maldiva u našoj lijepoj domovini. Makar duplo više nego ove godine, čitavih 4!
Bravo, nema spavanja ni na kraju mandata. Radi se punom parom. Svaka cast ministrice!!
Bio sam na Maldivima jedanput u životu, 2008. godine. Najljepše mjesto na zemaljskoj kugli. Glavni grad (ostrvo Male) ima ulicu nazvanu po Aliji. Pa vi se slikajte.
znači i na Maldivima čuli za našeg udarnika Aliju Sirotanovića, e svaka im čast onda
Debela se naputovala i kraj mandata...
"prijateljski nam i nesvrstani Maldivi , payel!?"
SDA Krme!
Mora se osoba nepristojno napadati kad nema osnove na profesionalnom prostoru. Zato nemaju stranke sanse pored SDA. Jedino je DF na istim nivou.