Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbt mora Turkovicka doci iz Bosne da bi srbin zamjenio zastavu eto s kim mi zivimo
Ko je uoppste dao da tu poziciju obnasa neko takav? Naravno zna se, oni isti kojim je (naj)bitnije da su njihovi po arapskim zemljama rasporedjeni..
I onda ode u Cup'a Cup'a Cafe omiljeno sastajaliste nasih diplomata koje se nalazi u blizini ambasade, tu su vise od pola radnog vremena. Bio, vidio svojim ocima cak mi je i onaj na recepciji rekao sacekaj dok dodju iz kafica. Toliko o njima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema ovdje zivota konj prima platu od države a ne poštuje njenu zastavu
Haha eto to vam je vasa bosna "ba"🤣🤣🤣,ne bi ja nju pustio da udje u ambasadu
🤣🤣🤣🤣debela babetina dosla licno da zamjeni zastavu😀😀.svaka cast nasem ambasadoru,ja ovu kobilu ne nih ni primio da dodje u ambasadu.
Ko je pustio krmaču u ambasadu? Sad je sve usmrdila.
Po mojoj logici a sobzirom na tronacionalnu podjeku ambasada od strane predsjednistva,za BiH je vaznije ko je Ambasador u Vasingtonu od kojeg je zavisila i jos zavisi sudbina BiH,nego ko je Ministar vanhskih poslova.To pokazuje i ova poderana zastava.
Krava putuje samo zato što je minderpuza sa Sebijine sećije...
Bravo Bisera, veliki si borac za BiH zato Te i ne vole bosanski pravoslavci iz tzv. Republike Srpske a ni oni legitimni.
Bisera Turkovic obilazi svijet i lobira a nasi pljuvaci na aparatima
Citam da je provela ugodan razgovor.Znaci ni poderana zastava koja je ukazivala na stanje u kojem je ta drzava nije sprijecila ugodan razgovor Turkovicke i ambasada?
TUZIT GA OBAVEZNO!!! Bisera podnesi tuzbu nek ortodoxni turcin crkne!!
Mozes ambasadoru da podudlas,ja nju ne bi ni pustoo u ambasadu,onakva spodoba da dodje nekome u posjetu
To su ti legitimni…vidi sta rade od drzave a muzu je…nece stoka da zastavu promijeni, corluci
Tuzit ga zbog kaljanja ugleda drzave i kaznit sa najmanje 5godina zatvora!!!
Evo pocesao se po dupetu zbog toga🤣🤣
Nemojte na zastavi jedine nam BiH skupljati političke poene. Molim Vas!!!!
koji idioti u vlasti su dozvolili da srbin bude ambasador u SAD-u. Majku bi prodali za tender
Jel posjetila i cikaskog patrijarha i patrijarsiju
Bisera digne glavu samo da vidi jesu li rodile hurme, njoj je stalo do te zastave isto ambasadoru, da je drugačije ne bi šest mjeseci poderana visila