Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E cuj mocnom Rusijom 😂😂😂😂😂😃😂😂😂😂😃😃😃😃😃😃😃😃
Rusi ne mogu ni doc do nas, sve NATO okolo. Jedino preko krhke srbije koja svakako ne smije nista
Rusi imaju nuklearke, mi imamo Biserku, sravnit ce ih sve sa zemljom ako sjede na njih
To se se neko zajebavao . Kome je bitna Bisera.
Kakvo pismo, ovo su glupave izmišljotine koje samo imaju za cilj nabiti ljude u svoj nacionalni tor, koordinirana akcija nacionalističkih bandi
Kaže od jutros 2000g skinula od sekiracije, wc školjka začepila...
Jeftin trik. Siguram sam da je neko iz kancelarije SDA napisao ove razglednice kako bi se zapad natjerao da donosi odluke kako Bosnjacima odgovara jer eto postoji opasnost od rusa. Samo ne znam kako bi dopremili bilo sta od pomoci kada je BiH okruzena nato clanicama. Da je to tako jednostavno napali bi Rusi iz Pridnjestrovlja Odesu koja im je na manje od 100km.
A kako Rusi da pomognu svojoj braći u BiH i Srbiji? Preko koga i čega? Narode, gledaj na sebe i pusti politiku. Od toga se ne živi, a život je samo jedan.
Pismenost na nivou, ne zna razliku između malih i velikih slova.
Vidi ovih budala što se odma pale ja se mogu kladit da je ovo napiso neki maloumnik ili balavac obicni koji u životu ništa nije postigo
Iz aviona se vidi stara udbaška skola sa nekadašnjih kurseva u Moskvi. Prvo protresti SPC i sljedbenike kačavende pa onda ici dalje u potrazi za pošiljaocem. Nije daleko od pameti protresti i ovdašnje uzp sljedbenike. Ista je to škola.
Eto kakvi sve papci i ublehaši prijete "moćnom Rusijom", a pogtovo pošiljalac Sratko Mladić. BiH je odavno u NATO, ali neko ne može da "svari" tu činjenicu. Ta tzv. velesila je AGRESOR na susjednu zemlju Ukrajinu, a putko je mini Hitler. Pametnom dosta.
Nikšić,Forto,Konaković imaju jednostavno rješenje za situaciju odnosa Bošnjka,Srba i Hrvata u BiH....ukinuti bošnjaštvo,srpstvo i hrvatstvo i svi da budu Bosanci a zatim ukunuti islamsku,pravoslavnu i katoličku vjeru i svi budu ateisti, to je njihova osobna profitabilna politika i to me nečudi ali me čudi da imaju znatan broj sljedbenika koji vjeruju u to.
hahahahahahahahahahahahahahahahaha
U potpisu Sratko Mladić P.S. : pošaljite još kondoma, ovi iz Srbije malo poslali, ne morate pelena, skupe su u BiH😁
Bulevar poslao 100% xD
Mocno pismo, nema sta. :D
a blesavi bolija i dalje j tursku srpsko ruskim prijateljima !! a i ako je ovo neko nepismeno sergetlija pisalo