Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako se već igramo riječima onda se može reći i da je rastavljena na dva entiteta
Cuj ove papanke pa vi SDA bagro ste potpisali Dejtonski sporazum nije Konakovic
Nego sta nego sastavljena nazalost zbog vas SDA bagro
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
prava seljacko, dosljacka faca i ona pjeva onu staru karadzicu ljubim te u bradu mjesto sela ja zivim u gradu
Zaveži klošaru.
Gledaj doslja sto su se upalili
Difovac, otjerat u fiskulturnu salu. Kretenčina.
Ovo dva konkurenta za veleizdaju RBIH spocitavaju jedan drugome neznanje, mada i SDA i Konakovic vrlo dobro znaju koju vrstu veleizdaje rade. Mala Crna Gora koja je vise multietnicka od RBIH se odbrani jer je na vrijeme onemogucila izdajnike a u RBIH veleizdajnici nicu ko pecurke i redovno onemogucavaju djelovanje patriota i lojalnih gardjana RBIH.
Dobroje da se razotkio konakovic na vreme,kao i nasa stranka u mostaru. Tako da znamo s kim imamo posla i kako se postaviti na izborima prma njima
To je njegov nivo. Nit ima obraza, nit obrazovanja. Kreten!
Hahaha premijer ti se ne zna ni zakopčat seljanko, a ti našla srat nekom zbog jedne riječi, providni ste Allaha mi
Rapubliku Bosnu i Hercegovinu je prodao Alija Izetbegović i SDA, i zastavu i himnu i sve ambasade.
Odvratna sda trandza.
Malo o njenoj logici, po kojoj se BiH sastoji od dva entiteta, od kojih nije sastavljena - Sastojci za ćevape su dvije vrste mesa, so, biber, luk, soda bikarbona ili kisela voda... Kad se ti sastojci SASTAVE, dobiješ ćevape. Jesu li ćevapi sastavljeni od svojih sastojaka?
NIP SA SDP I NASA STRANKA SU IZDALI SREBRENICU - BEKTIC SDP , MOSTAR - NASA STRANKA UZELA NOVAC OD HDZ , NIP DAO VELIKU KLADUSU FIKRETU ABDICU , SARAJEVO TROJKA-FACE TV VODE U PROPAS Mtel KOALICIJA I SADA OPET NIP I PARTNERI ZELE DA IZDAJU BOSNJACKI DOBRI NAROD . SAMO SA IZETBEGOVICEM MOZEMO SPASITI BOSNU I BOSNJAKE
Jao jesi ružna, a bogami i glupa.
ja kad vidim ovu blijedu kopiju SEBIJE,povraca mi se
Jbt, ovi SDA-ovci su bas uporni. Eto maloljetni borac nije patriota a vi jeste. Mrs!!!
Čuj "sastavljena"?!? I on treba da bude moj predstavnik? :D
"Bosnjaci" ne razumiju da glasajuci za Komsica direktno omogucavaju SDA kandidatu da pobijedi. "Bosnjaci" koji glasaju za Komsica bi inace svoj glas dali nekom normalnom "Bosnjackom" kandidatu tako da je u globalnom interesu "Bosnjaka" da "Hrvati" mogu sebi birati predsjednika.
Vidi se Sekin podmladak, a i ukus, burbbery shal i suplja patriotska prica. Najace mi je da eto Seka i Bake patriote a jedno u ratu sjedilo u trezoru a drugo u Istambulu dok su raja ginula braneci zemlju.