Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako vas nije stid? Vi ste lopovi svi redom. SDA je svoje rekla za 20 god. Lopovluk koji nema cijenu.
SDP Irfan Čengić u svojoj reakciji nije demantovao da je Forto u navedenom periodu bio i zastupnik i direktor, vec je napao na zakon, tvrdeci da je 'neuskladjen' i da zbog toga spomenuta odredba iz člana 4. ne vazi. To je notorna laž i besraman pokusaj da se prikrije nezakonito ponasanje Forte. Jednako kao i federalni, i drzavni Zakon o sukobu interesa kaze u clanu 4. da izabrani duznosnik ne moze biti angazovan u privatnoj firmi te da treba u roku od tri dana podnijeti ostavku
nakon 20 i kusur godina besramne, otvorene i javne pljačke sada upiru prstom u druge za sitnice - poredeći za kriminalom i zločinima koje su napravili sami napravili. Milionske krađe, korupcija i nepotizam kao najgori oblik kršenja svakog zakonskog i moralnog merituma jednog društva se kriju upirući prstom na one koji su nalazili "rupe" u pravilima i zakonima. ne branim nikoga ali ima ona stara "našla se k* o poštenju govoriti"
Svi ste vi isti. Samo lični interes. Kad budete radije radili u firmama za plate ili bili na vlasti bez naknade tada imate pravo pročati. Do tad poklopite se i čekajte hapšenje. Svi ćete jednog dana odgovarati.
Imaju li ovi drugog posla?Kad bi sve procesljala, sta bi nasla u samoj SDA?Kriminal do kriminala.Bolje joj je da se prihvati drugog posla, od kojeg bi svi imali dobrobit.Industrija stagnira, a ona (SDA) se tuzaka-ju po portalima.Zavrnite rukave i dajte nesto dobro za ovaj narod.Znam, vama je dobro, a sta ce biti sa ostalima je nevazno.Borite se uzaludno samo za vlast, od koje jako dobro profitirate.
@realnost123 mi smo u 2019 godini, a ovi ceprkaju po 2015.Sramotno je citati ovakve nepotrebne stvari.Sta ste radili u tim godinama? Pleli djempere iz dosade.Da li netko zna objasniti kakvu korist imamo od ovoga?Hoce li sa njihovim izjavama vratiti novac, kojeg je njihova stranka pokrala.
Ova se i šminka ko Sebija I, čaki gleda ko Sebija I, SDA na Aparatima izgubila kanton vrijedniji od 9 drugih kantona. Nema šta ta bagra ne kopa. Eno i ljekare su digli da ne liječe samo da preuzmu KS.
Ili bi SDA mogla da predlozi da i KS placa HDZ privatnu televiziju Hereg Bosne kao sto su uradili u Zepcu, da Bosnjaci radi SDA placaju Covicevu privatnu televiziju! Munafici jedni.
Dok te SDA kudi sve je dobro, problem je kada se pocnu slagati s tobom.
Ee cuj nepismeni Irfan Čengic prica o zakonu i sukobu interesa, a on kao sto svi znamo tek polozio tri ispita na fakultetu za 12 godina studiranja. Ma ovo nema ni u Zanzibaru da nepismenjaci, lazovi, ublehasi, halasa kao sto je Irfan Čengic uopce imaju priliku bilo gdje i bilo sta ovako kazati, a on nije sala cak u ime raspadnite i deintelektualizirane SDP partije i zastupnik u Parlamentu i bio Generalni Sekretar. Ma zato se i raspada ta neintelektualna SDP partija.
Sta ti imas sa njegovim obrazovanjem, koliko ti imas skole. Po zakonu se moze baviti politikom bez fakulteta, kao da je fakultet neko mjerilo.
SAMO nek nije SDA, Forto ili nbilo ko drugi, neka čak i krši zakonske osnove na imenovanje.....neka nije samo SDA..................
to je ono nemoj me brate ni braniti ali nemoj ni napadati ... hehehe ...
Novinari Klixa su se mogli malo zadati pa sami istražiti odmah nakon Čengićeve reakcije, koji je to zakon, kakvo usklađivanje, šta se radi kada je zakon neusklađen, pa nam to saopštiti o jednom članku, a ne silovati ovako sa saopštenjima svakog Hunte i Pante
Nisam iz Sarajeva,ne poznajem Fortu,ali izgleda da je lik idiot,ili se samo pravi da jest...Sjetih se prije:tražio paušal,nije tražio paušal,zna li on da i običan narod zna čitati,gledsti,misliti...Zna on,ali ga zaboli neka stvar za narodom...
Nek si mu ti rekla, nemas pojma ni o cemu.
Divi joj šminke. Ko da se natrackala plavim jupolom
Odličan osvrt zastupnice Tokić-Biščević. Objasnila!