Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stavite obrezani i neobrezani ku.r.ac i iznad njih malu šahovnicu...
kako bi Banja Lucanke voljele vidjeti opet obrezan k.u.r.a.c
a sta ce ti sahovnica bolan nebio ?!
kastel tvrdjava i vrbas to je to ;)
Naravno.
Jos jedan samar genocidnoj rs, izvoru aparthejda i rasizma. Ima na Al Jazeeri serijal o poslijeratnom genocidu, pod oblandom "zastite zakona". Kako nelegalna i genocidna policija u genocidnoj rs provjerava jesu li Bosnjaci u kucama, dolaze im na vrata, maltretiraju ih itd. a na vece im saraju grafite mrznje i fasizma. Promjena grba u Banjoj Luci veliki je samar genocidnoj rs i genocidasima, jer nece proci njihova aparthejdsko-fasisticka politika da se 4 S stavi na grb svakog grada. To nek po Srbiji stavljaju. Ovako cemo sve diskriminatorske odredbe ukidati kroz Ustavni sud. Vidjet ce potpunu implementaciju Dejtona, kada fasisticki entitet, pun iskljucivosti i aparthejda, bude se morao totalno promijeniti ili ukinuti. I ime entiteta "srpska" ce biti ukinuto. Samo polako.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Eto ljiljana na grb hohohohohohohohohoho
kukasti krst !
Banja Luka je pravi europski grad, i što je važno ne smrdi na loj
A zasto bi smrdila?
u Sarajevu em smrdi smog, em smrdi loj. Ne znaš šta je gore
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa ja *** li ti SNSD i majku,sve kao branite RS,a odmah potrcali da izmjenite grb,da ispunjavate zelje Bosnjama.Pa jesu li oni u Sarajevu to isto uradili,nisu naravno,sa svih strana tuknu ljiljani,polumjeseci,minareti,a traze da se mi odreknemo svojih obiljezja.Samo u opstinama u kojim avlada lopovski SNSD se izlazi u susret Bosnjama.Pobjedice SDS opet,jedina drzavotvorna srpska stranka,a ne ovi supci i lopovi mileta dodika i SNSD.
onanija jel istina da vi u sds-u jedni drugima onanišete u usta, hahahahaha
@damir.SAR ne svidja mi se nacin na koji si to rekao. ideja nije losa ali stvarno uvrede i ostalo nije prihvatljivo za mene
eh... da je bilo juznog poteza sad bi ljiljan stavili
eh... da je bilo juznog poteza sad bi ljiljan stavili
pozdravljam!
Biće posla i u FBiH.... http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Traze-ocjenu-ustavnosti-grbova-u-Federaciji-219983.html
Bravo podrzavam i ovo! Ukinuti oba entiteta i sve prebaciti na drzavu. Nema potrebe ocjenjivati ustavnost grbova. Ponistiti oba entiteta i praviti gradjansku drzavu. Nama Bosnjacima, Federacija ne znaci ama bas nista. Kao npr neki tamo Zimbabve. Mi samo marimo za Bosnu i Hercegovinu. Tako da oba entiteta i kantone slobodno mozemo ukinuti i praviti gradjansku demokratsku drzavu sa principom 1 covjek 1 glas.
da ali ako to 2/3 stanovnistva bih ne zele, ne moze ih niko prisiliti, nego je potrebno naci trece rijesenje koje ce biti prihvatljivo svima, tj. barem entiteti da ostanu, ali da se napravi tako da drzava moze funkcionisati normalno. "djavolja sestorka", naravno, nije u mogucnosti da taj posao odradi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Grb Banja Luke dok je nisu okupirali , je bio neutralan i prihvatljiv za sve, https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRYuoqmFHQm2NjXC4LO_tzJts3tYlVoIBqWKoqn7vwXaMNb_xEO
prezeleno je to ...a inace jedina postena opcija
Banjaluka je poznata po Vrbasu i zelenilu pa je moj neutralni prijedlog: Tamno zelena crta na svijetlo zelenoj pozadini.
To ti pravo mastovito jednobojno..
Pa eto kolko se moglo:) Moze se i postaviti na krstasti drzac da svi budu zadovoljni:)
državljani RS i BiH;----------- DA OVO NIJE NEKI VICA :(
izgleda Mile se bio zapio pa se c"ojku ucinilo kako su Drzava :)
Postoji državljanstvo Bosne i Hercegovine, koje reguliše Parlamentarna skupština, i drža- vljanstvo svakog entiteta koje regulišu u sami entiteti... (Ustav BiH, član 7.)