Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ili na bolovanju ili trudnicko.nema vas nikad najdite zamjenu i ovako vas mi placamo.a ko nama daje.lopovi
pa već sam vam rekla - kolegica za pasoše je trenutno na bolovanju...
Meni ističe pasoš 2014 mogu li zamjeniti ili moram cekati da istekne????
Lažu.
ovi pasosi su najveci bauk po zastitnike tzv. nacionalnih interesa
hahahah...pa dokle ba vise...kao prate evropske trendove a drzava u 3p materine ostisla...samo mazu narodu oci u uzimaju mu pare...dabogda vam za hljeba trebalo...kome treba pasos u ovoj drzavi 3% stanovnista ne predje u EU ovo ostalo mozemo i sa licnom...misevi kolko vode od maja 81
ma ja ga necu ni vadit gdje moze cips moze i nas pasos tako da im nedam feninga vise
bice jebacina izvadit biometrijski pasos, valja ostavit otiske prsta, snimke roznjace i ostalo, ne znam kako oni ovo kontaju odradit
Od jula ce se izdavati isti pasosi kakvi se izdaju i sada, dakle NEBIOMETRIJSKI, samo ce se prilikom izdavanja, stampanja, prikupljanja dokumentacije sprovoditi procedure kao za izdavanje biometrijskog, sto ti neces ni primjetiti.
@jah, kolegica je za pasose je trenutno na bolovanju.
nadam se da ovaj nece biti provaljen kao cips pa su srbijanci masovno glasali u srebrenici na proslim izborima. inace kad ce poceti oduzimati srbima iz hrvatske bosanske pasose?
ja trebam praviti novi pasos u julu.hoce li to meni vaziti sljedece dvije godine dok dodjem ponovo ili sta?