Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj prijetnji iz Binga : ). Koliko placate radnike i koliko placate drzavi porez p.. vam materina ?
@munja80 Bingo placa najvise poreza u drzavi, a radnike placa onoliko za koliko su spremni da rade, kad zafali radne snage i plate ce rasti, trzisna utakmica kao i svugdje.
@munja80 ...bosnajci...pozivam vas da budete veoma oprezni po pitanju ove parade u sarajevu...ako amerima prodje ovaj experiment sa gejevima sutra ce traziti da se u sarajevo vrati 200 000 srba....50 000 hrvata i 30 000 jevreja....razmislite dobro ko bi u tom slucaju vladao sarajevom...ako izgubite sarajevo...izgubili ste sve....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Taj tunel uopste nije bio za hitno renoviranje mogao je sacekati da se zavrsi dionica auto puta i onda nek ga renoviraju kako hoce. Međutim to je izvlacenje para iz buđeta tacnije iz cesta federacije a to ministarstvo je pripalo hdz. Tako je covic nastimo bevandinom heringu milionski poso a usput blokiro i ostetio drzavu. zadovoljan i jednim i drugim.
I ovi privrednici kazete trpe najvecu stetu?Pa ima zeljeznica,zakupi vagon i transportuj bez problema,ionakosu svi putevi provaljeni od tertnih vozila.
Mi Bošnjaci porazili, mi jaki, mi primanja, Srbi krezavi, Hrvati kamenjarski Srbi, mi face a država stala radi jednog tunela. Braćo moja o sebi se zabavite.
Koga cemo mi tuzit. Na kraju krajeva oni su i dali pare za kampanju ovih stranaka. Moze li se pojedinac kako tuzit.
hahahahaha Danke DEUTSCHLAND :::::
@boshniak želiš reći da njemačka i amerika isto plaćaju kao bingo? I da je Bosna ista sto i SAD i DE
Jbt tolike pare se daju a izvođač "obećava" da će završiti do 1. novembra. Pa postoje li kakvi propisani rokovi, obaveze ili bilo šta??? Jbt kao na pijaci.. obećao
E cuj bingo ce tuzit nekoga nemogu da vjerujem, ppa kazu da je to milijarder kakvu on stetu moze pretrpjeti. Jedina steta koju bi pretrpio je da digne plate sa 500 na 600 km. A nek tuzi malo mu bilo dabogda sve u zivoyu jedina mana sto nemoze ista na onaj svinet ponijeti
Cudi me da placipickice ne tuze Dodika zbog ovoga.A sta im covjek radi to nije humano.A usput sta uopste vi hocete od ove hriscanske zemlje,sektasi jedni maloumni.Sta nam dovukoste ovde majku vam sejtansku poganu.Fujjjj.
Nije lako gletovati tunel, imajte razumijevanja 😁
Podobni su ovo sve i započeli,pa se sad jadni pogubili ne znaju završit što su započeli....hahhahhah
dok se zavrsi ovi tunjel izmislice leteca auta
Ovaj gubitak će nadoknaditi radnici Binga, bez brige
Mi smo fkt. tek na pocetnom stadijumu razvoja, tek smo sad skontali da mozemo tuziti nekoga za nacinjenu stetu
a ceste federacije finansira narod FBiH to znaci tuzit ce nas i naše pare će uzeti. udri po sirotinji