Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sloboda! Nama treba sloboda - sa zlatnim kasima jeli smo u jos u 12 vijeku.
Uskoro ces uvjerit koliko podrske imas od svojeg naroda ovdje
Potpisujem
Ko o čemu a ono Radojičić,Crnogorac o nadležnosti a tvoja skupština ima nadležnost da donosi odluke koje se tiču skupštine BiH ???!\"##$%%&&&/
Volja naroda???Protjerati,pobiti,opljackati,silovati e to je bila volja vaseg naroda i sad bi se ko odvojili hahahaha jes al u k.u.r.c.u
Necemo vise o Vasim nadleznostima. Doakazale su se po ko zn koji put vase gluposti i basne.
Volja genocidnih goveda se ne pika !!!!!!!
Ti, fekalijo, ne znaš u kojoj državi živiš!!! Dakle, BiH je država, a RS njen entitet! Prema tome, praznoglavče, ne može RS određivati nešto što nije u njenoj nadležnosti! Kontaš sad, chipanzo?
PRIDRUZITE SE FACEBOOK GRUPI... SREBRENICA - LAZ KOJA TRAJE!!!! PRIDRUZITE SE FACEBOOK GRUPI... SREBRENICA - LAZ KOJA TRAJE!!!! PRIDRUZITE SE FACEBOOK GRUPI... SREBRENICA - LAZ KOJA TRAJE!!!! PRIDRUZITE SE FACEBOOK GRUPI... SREBRENICA - LAZ KOJA TRAJE!!!! PRIDRUZITE SE FACEBOOK GRUPI... SREBRENICA - LAZ KOJA TRAJE!!!!
Narodima svaka cast- s manjinama nerazgovaramo!
pa to mi i hocemo. da se ne mesamo s vam i vasim sudovima ali, pre svega, ni vi s nama, magarce.
Misliš na bošnjački narod u Sandžaku ili...?
Bilo bi dobro da se NS RS ne miješa u pitanja koja su isključiva nadležnost DRŽAVE BiH, a to su Sud i Tužilaštvo!! Za nije tako, konjino!!!
narod da , ali vi niste narod vi ste stoka !
\"Bilo bi dobro\" da počnu dijeliti one zlatne kašike što su nam obećali.