Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i tako ce nasa Bilja umreti u stranom svetu!
Mislim da ce ovaj zlocinac sluziti kaznu u gradu Örebro...a ja joj zelim...dabogda se ugusila u bazenu, dabogda je konj gazo kopitama i dabogda izgorila u tom solarijumu!
hajde, slobodane, sta se smijes, dohakace i tebi neko, samo se nadam da ti neces dobiti luxuz koji su priustili tvojoj cetnikusi!
ma nista nam zena nije skrivila osim sto je odgovorna za onih 200 000
e biljo, gdje li bi zavrsila da su ti sudili slicni tebi... od drine do une od save do mora!
pustite zenu....sta vam je ona skrivila?
mislim na grad u koji ce biti prebacena iz stokholma!
zna li neko u kojem gradu (ili blizu kojeg grada) se nalazi taj zatvor?
Nasi hoteli i svedski zatvori?? Zavisno kako koji. Za one koji su ubili Sveda zatvori su malo bolji nego u BiH medjutim nisu ni blizu zatvora u kojem ce Bilja biti. Ovaj hotel gdje ce Bilja biti to je ekstra. Da li su takvi svi zatvori u Svedskoj?? NE. To je nagrada za muslimanske glave.
nasi hoteli sa tri zvjezdice su truba za svedske zatvore..
je_bem joj mater,cetnikusa!ne'k trune u zatvoru.
ne znam samo sta se ova svedska trpa gdje ne treba kad nema adekvatne uslove za osudjenike? fuj, je..m ti takav sud.
Pravda na engleski nacin sudije Richarda May-a i tuzioca Carle del Ponte. Bilja ce da na raspolaganju ima samo solarijum, jahanje konja, bungalov sa TV-om i mozda bazen jer su to zatvorenice trazile od uprave hotelskog kompleksa pardon "zatvora". Eto nam Bilje za tri godine "jopet" i to sa bronzanom bojom koze i to naucila svedski jezik i naucila jahati konje.