Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JE LI OVO NEKA MJETEF-ORGANIZATION???
@SRB-IN ne klepeci nanulama BiH je drzava u kojoj nazalost zive i oni koji je mrze,ali moraju,morjau.Tesko onom koji mora voliti ono sto mrzi.
Da mene neko pita on ne bi smio krociti u BiH vec punih 14 godina, ali me niko ne pita, to je ocigledni neprijatelj BiH Vazda Gazda
@nocna mora hahahahahah...pa de-bilu Karl Bilt ne vodi licnu politiku to sto ti on prica to ti je usaglasen stav cijele Evrope vasi prijatelji su malo daleko (USA and Turky) zato misevi sakrijte se da vas ne primjecujemo jer bi sem Bilje mogli pustiti i brata Radovana djeneral je na slobodi, zato misevi pamet u glavu!!!
Carl Bildt pokusava,kao idejni voda novog fasizma na tlu evrope,da integrise u civilizovano drustvo narod u kojem je bas on pronasao pogodno tlo za ideju novog fasizma.Integracija veoma tesko ide s obzirom da ostali narodi na tlu Balkana ne zele da zive sa \"nazovimo ljudima\" koji su stali na pola puta evolucionarnog razvoja.Pokusaj Carla Bildta da jednom od najprimitivnijih plemena da teritoriju i samoupravu u drzavi BiH ocito ne ide u prilog nikome u Evropi,a posebno BiH.Upravo iz tog razloga Evropa je pronasla rjesenja da tom plemenu oduzme i teritoriju i samoupravu kako bi doslo do mijesanja sa ostalim narodima u BiH koji bi imali tezak zadatak ali bi sigurno istrajali na putu civilizacijskog razvoja pripadnika toga plemena.Podrsku civilizovanim narodima u BiH je obecala i Turska koja ima debelo iskustvo u civiliziranju srpskih plemena.Takvo obecanje je vec podijelilo pripadnike toga plemena,tako da su sve punoljetne zenske osobe dale podrsku turskom uticaju na spomenuto pleme
bravo mladi SDU BiH !!! u pravu ste 100% !!! tražite od vaših poslanika i predstavnika u svim tijelima i na svim nivoima da to sve i ozvaniče! ili barem da pokušaju ozvaničiti ... neka se čuje taj stav malo šire i jače!
Tebi je zvono i u ratu zvonilo budalo.
bravo mladi SDU BiH !!! u pravu ste 100% !!! tražite od vaših poslanika i predstavnika u svim tijelima i na svim nivoima da to sve i ozvaniče! ili barem da pokušaju ozvaničiti ... neka se čuje taj stav malo šire i jače!
Stvarno si smijesan,,ovakve komentare nebi ni dijete pisalo,,razmisli malo \"ako mozes\" prije nego nesto napises.
@rs ajde brze pojacaj DM sat , da necujes EZAN , koji te dnevno spusti na zemlju i pokaze gdje zivis hahahahahahahha
Gdje ovdje ? U RS ? Da vidimo ko će doći u RS da živi pa da ga mi fino naučimo sve o Svetom Savi i Turskim okupatorima. U RS vas nema i biće vas sve manje. RS je SRPSKA i tako će ostati za vijekove vjekova. Razgraničili smo se, GOTOVO JE ! A ako hoćete da živite u uniji sa RS nećete imati napretka i to je jedina nemaskirana istina. Sve će ti se kazti kad još odu iz BiH Ameri koji vam još malo čuvaju leđa.
@rs. pradjed ti je turcin a prababa armenka, vidjetcemo ko ce ostati ovdje!
Treba ih samo je bati u glavu kad su glupi. Fino im pokažeš da ne želiš živiti sa njima a oni zaljepljeni, išamaraš ih a oni opet hoće sa tobom e kad hoćete vidićete šta je pakao. Ko glupa ružna cura koje ne možeš da se riješiš. Izaći će vam multikurčina na uši.
karla bildta proglasiti neprijateljem Bosne i Hercegovine i ne garantovati mu dalju sigurnost na cijelom prostoru bivse YU. karl bildt takodje stoji iza ubistva Zorana Dindica i Ane Lind u Svedskoj!!!!!
A KOD TEBE JE ZNACI OBRNUTO,,MOZE SVE PROCI KROZ GLAVU KAD U NJOJ NEMA NISTA