Razgovori u Luksemburgu
0
Bildt upozorava na zastoj u našoj zemlji
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
blago nama uz bildta
jel iko upozorava na vasu neorganiziranost i nesposobnost da budete za BiH a ne za RS
ma ti si jedna seljačina i ništa više. vrati se na planinu sa koje si sišao 92.
ko zna odakle srbima naziv srbi,, ne kupaju se i stalno govore da ih srbi,..KAO ONO srbi srbi
vi to kao za nas brinete...grohotom se smijem od je bite od nas ko nji jedni muslimanski ma rs stoko...
pravoslavci koče državu jer im to milorad tako ukljucao u \"mozak\" a ne kontaju da koče ujedno i sebe..svašta glupog naroda..oni misle ako rade na zlo države da će njima biti bolje a oni su sami dio pomenute..ovo da pričaš nekome u svijetu taj neko bi ti izmjreio temperaturu. ali šta ćeš takvi su ti \"naši\" bosanski pravoslavci..
ja licno svom energijom radim za neulazak drzave bih u ue-u jer sam u dusi srbin a u parma aleksandar veliki,samo srbizam ljude stvara ne u stvri htjedoh reci zvjer stvara,al sta cete sami ste krivi bosnjaci kad niste slozni i kad su vam predstavnici izdajice i nesposobni.