Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pederu svedski kako cemo se dogovoriti kad ste nam skroili ovakvu drzavu da se sami izmedju sebe unistavamo i da svako zateze na svoju stranu.........
STA SU OVAKVI KAO OVAJ UOPSTE TRAZILI U BIH.ONI NAS SMATRAJU ZAOSTALIM I STALNO NESTO TRAZE OD NAS.JEDINI JE DODIK U PRAVU KADA SEW TICE SVIH STRANIH PREDSTAVNIKA U BiH.
Ovo nam je ono 95. god kad smo trebali da rijesimo sami oni su se upetljali e sada traze da sami rijesimo sami nemoze vrati nam 95. god i rijesicemo to za 24. sata obecajemo
Bildt ne mogu stalno drugi ljudi pravit tvojoj kćerci djecu.................potrudi se i ti malo sve najmilije zaklane sahranio
Koji si ti konj, nametnuli ste nam bezizlaznu situaciju, pa sad hoćeš da se sami čupamo. Marš, treba vas istjerati odavde, mi smo vam samo mašina za pranje novca.
Moramo mi vama jebati prvo evropsku majku pa onda cemo da vidimo ko treba da odraste
ooo mr.bildt. pa naravno da morate ucestvovati u rijesavanju problema. eu je zajedno sa us i mz jedan od tvoraca nefuncionalnog sistema bh.
Svijet "demokratski" nam je i donio nesrecu,sad ne znaju sta ce s nama,ali pare izvlace redovno iz BiH
Blago nama kad nam ovaj opet drži predavanja o lijepom ponašanju.
Karlo zvani krme, nacista i fasista, kukavica, ubica djece, pokvareni smrdljivi nemoralni krizar i srpski zet!
E,moj BildT .. Tako nasi stručnjaci od politicari razmisljaju! A građani ih izabrali!
Doticni i njemu slicni su DJELIMICNO krivi za situaciju u BiH,napravili su Dayton da bi se rat zaustavio ali NIKAD nisu rekli AMIN (Da se isti nemoze promjeniti kad god to gradjani BiH ili politicari pozele)!! Niko nam ne brani da na izborima izaberemo bolje (osobu koja predstavlja jedinstvenu BiH ) Sem toga dok svi ne svatimo da je BiH drzava SVIH gradjana ,dok se ne pocnemo medjusobno uvazavati,prestanemo vrijedzati...nema nam napretka.
polako,bijeda je tu pred vratima.kad udje u nase domove narod ce se konacno opasuljiti. kolektivna katarza i preskakanje evolucijske ljestvice sa balkanskog primata u normalnog gradjanina modernog svijeta. ekonomija i prosperitet su konacna formula. arbeit mach frei!!!!
CIA hast recht!
nametnuli su nam laznu demokratiju cak su oni krivi za sejdic finci i sada kada nakon 20 godina pucamo na svim savovima kao oni mece nas spasavati.
marš konju jedan depigmentirani
1. Prvo i osnovno ovaj narod ne svata da su Bosanci teritorialno... prema tome oni ne znaju kome se vi obracete. 2. Gradjani BiH ne svacaju da nasi problemi nisu i vasi niti vas se tice. 3.Govorite u prazno jer se ni jedna vasa rijec ne prepoznaje u ovom drustvu,tako da vi i slicni vama gubite vrijeme s nama.
Ako ja kazem da je tvoja mati kurva teritorijalno, jesam li ja tebe onda uvrijedijo?
Da smo Bosanci i Hercegovci nebi imali Srbe,Hrvate i Bosnjake niti bi ova drzava imala 3 predsjednika?? Nema potrebe za vrijedzanjem,lijepo je sanjati al realnost nam lupa samar svaki dan...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)