Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu oni njih drzat koliko hoce al dzabe im ne mogu im slomit vjeru koju nose u srcu!!
Znaci neJma BIlala na youtube mjesec dana, e jebaji ga...
hhahhahahahha bas tako i one tv kuce koje su mu davale prostor trebaju se pozvat na odgovornost.Cuj budalu dovest na tv da nam truje omladinu svojim nabulozama.
Ako se povuče paralela sa optuženicima za ratne zločine koji se brane sa slobode i bježe u susjedne države gdje im naše sudstvo ne može ništa, onda ni ovo nije pravedno.
to su pravne procedure o kojima ti nemas pojma.Ikre-uci,uci.trebati ce ti
e bas to sto se sprdaju sa drzavom BIH bas ove sudije i njihove izjave pobjece ovi nekud: kud ce pobjec?uzmi im pasos dadni zabrana napustanja zemlje i nemaju kud pobjec!Haj ovo drugo mogu uticat na svjedoke to se slazem ili pak mogu nesta uradit ali pobjec toj nabuloza sudija i tuzilastva,ali me chudi kako djukicu dozvolise da se brani sa slobode cim mu je ukinuta presuda i stotinama drugih oni nemogu pobjec aimaju strana drzavljanstva a ovi mogu,jeli ovo pocetak aparheida na teritorije citave BIH dosad je bilo samo u genocidistanu.
Ovo sad ispada kao neka privatizacija Islamske Zajednice u BiH. Svi koji ne klanjaju po "našem" su vehabije. Ne slažem se sa time.