Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momku kapa do poda. I da nije bio sefov brat taj bi momak skocio za osobom kojoj treba pomoc . To su ga mama i babo naucili da treba pomoci. Tebi je jaro moj djenet siguran , ne samo sto si pokuso spasiti ga nego sto si bio covjek u zivotu i prije nesrece. Familiji sabur ..
Bez obzira na sve, dva mlada covjeka su otisla zbog totalne gluposti. Citao sam izjave njegovog Brata, kome su svi krivi, I MUP, CIvilna Zastita i prijatelji od njegovog brata koji su bili tu, osim njegovog brata kojeg niko nije tjerao da to uradi. Ovakvim izjavama samo dolijeva ulje na vatru. Njihova nafaka je istekla u toj noci, I dole da je bilo 200 ljudi, njih niko ne bi spasio...
Nadamo se da ce se pobrinuti za njegovu porodicu, jer je stvarno zasluzio...
Nane Lafcino
Sarajevo da posthumno prepozna vitestvo, hrabrost, nesebicnost ovog decka. Ako raj postoji, ti si tamo, vjerujem.
Laku noc divni covjece 💗
Rahmet mu dusi koju je uzviseni obdario dzenetskim ljepotama jer nesebicno probao pomoci unesrecenom.Ovakvi dobivaju posebno mjesto i milost uzvisenog
Ovaj čovjek je heroj i molio bi sve koji komentarišu da se ponašaju ljudski jer ovo je tekst o heroju a ne drugom stradalom. Nek im je vječni rahmet.
Ovaj Aldin je ker obični uzeo sebi život majmun bogataški zbog njega je i ovaj momak pogino
@FEM ne seri i ne pokušavaj na ovaj način doznati ko sta misli, ne budi ološ ;)
@mimi1 ja sam ološ jel lutko a nije ološ neko čijom zaslugom dva zivota se ugase ?????
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Znači kad vidiš da idiot sebi ugrožava život, nemoj svoj ugrožavati da ga pokušaš spasiti. Spašavaj normalne ljude, koji dožive nesreću bez da su je izazivali.
Rahmet dusi