Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta brisete komentar sto sam rekao da je gradonacelnik Bihaca zaposlio sina i ekipu mu i Iom i rade i primaju plate preko 1000km nit osiguranj nit prijavljeni. Olos jeda i on i sin mu. Kriv je on za sve u Bihacu.
Jeko ovaj desničar i fašista?
ja samo znam da mi se moj Bihac poceo gaditi zbog ovog svega s migrantima... svakodnevno se moze cuti"migrant provalio,napao pokusao ubosti nozem i sl" u ratu nam je grad bii cisci i sigurniji nego sad al stvarnk je tako! evo PROTIV SVAKOG MIGRANTA SAM U BIHACU!! MISLITE STA HOCETE!!!
@alenbihac a vlasnik pekare,trgovine,taksista i stanodavac koji zarađuju na njima ćute i rade posla.
ovo cigo neki?
Zaboravio je spomenuti i na arapskom 🤪
A ovo je nas neki kao rasista i protiv migranata... Da i to dozivimo. Ja sam protiv ogvoga. Procitajte knjigu Walden od HEnry Davida Thoreaua najpoznatijeg americkog filozofa. Treba granice otvoriti, dovesti Afrikance dati im nase kcerke i zene a nama da otvore granice da idemo slobodni biti i mi u Norveskoj i Americi. Granice su izmisljen pojam.
Sta rece?