Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PREVEZENI NA VUČIJAK? PREVEZITE IH VLAKOM DO SUBOTICE,BEOGRADA I KRAGUJEVCAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!
ŠTA RADI BAKIROV SDA i NJEGOVI PARTENERI? UVOZI NAM MIGRANTE A IZVOZI (VISOKO) ŠKOLOVANU RADNU SNAGU!
@Ecolo Nema tamo nikog http://www.uskinfo.ba/vijest/video-uskinfoba-upravo-sa-vucjaka-nema-migranata-masina-ni-radnika-a-izgleda-ni-policijskog-sata/56683?fbclid=IwAR3wW4xWGFRv2g2K1aiLoOgvxbRyLjwG4MmWXUukcoTPz-UGjXFRstuJlXM
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hoće li ovaj jadni narod u Bihaću moći odahnuti :( spasite ih više od ovih migranata pa ne može USK snositi teret čitave države
@SemperFI Sta da odahnu? Zaradjuju na migrantima na sve nacine.
@SemperFI VladaUSK je dala IOMu i Ministarstvu sigurnosti BiH rok da rijese migrante.. rok je prosao sad je MUP uzeo stvari u svoje ruke ,) MUP je sila MUP moc :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
vrijeme je da MUP pocne upotrebljavati legitimnu silu
Pravo su se uhljebili kod nas.. A svaki dan su u pošti i banci, western se koristi.. A vi umjesto da nađete normalno rješenje, i sigurno za sve nas, vi ih vozikajte. Bgm još malo pa ćete im uvesti izlete, i shopping ture 👏👏
U dvije kuće 300 migranata! Bogtemazo! Vlasnike kuća momentalno pritvoriti!
Na kući piše Salon cvijeća a kuća puna cvjećki he he
A ljudi moji, kad ce ove nase budale shvatiti da ovo nisu migranti, nego kriminalne grupe momaka u najboljim godinama??
Treba ih fino staviti u avion i reći da je avion za Njemačku, a vratiti ih odakle su i došli :)
MAŠALA, ne ureklo se.
Vlasniku treba kucu pod katanac i goba sve sto je na ovim ciganima zaradio ...
Ne kontam kad će te se opametiti više. Pa zar ne vidite da oni svaki dan nekog napdanu, opljačkaju, zbodu nožem i slično. A vi slijepci pravite im neke prihvatne centre još ih mamite s tim ovamo. Onda kad se nešto desi kuku pomagaj. Eej nikad nećete biti pametni !!!
Vojsku poslati na granice da brane svoju državu a ne u Avganistan! Neko se još i hvali i punih usta taj odlazak naših vojnika u Avganistan prikazuje kao veliki uspjeh...jeste uspjeh ali Dodikov koji ih sklanja odavde, a taj boravak vojske se pretpostavljam plaća MO?
Ko misli da ima sa muslimanima posla onda se vara. Musliman biti je jedno a imati drugu kulturu je drugo. To su arapi, perzijci, indijski narodi, nomadi iz azije, nisu slaveni... I ne dolaze zbog rata nego bježe od religioznih islamskih sistema.
Jesu li imali racun kod sebe😂
Samo za njemacku !! Zamislite sta ce biti sa njemackom kad se ovi mjesaju sa njima tamo !!!
Evo kažu pronašli Osamu bin Ladena u jednoj kući
u naselju Ribic u kuci prije energopetrol benz.pumpe ima ih oko 100 u kuci i takbih lokacija jedno 500 na kantonu!!