Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hebo te život, budžetlijama samo spomeneš da im se treba šta amanjiti ili im zakasne 2-3 plate eto ih par hiljada na ulice. Onoj sirotinji iz privrede ne plaćaju godinama pa ih nema par stoja da protestuju :(
Za ovo se u narodu kaze ujeo vuk magarca :) Zadnjih 15 godina se svake godine okupi 2000-3000 malo protestvuju daju im 200KM i mirni do slijedece godine. Nisu vam isplatili 2012, 2013 i 2014 godinu :) a kad privatnik ne isplati 3 mjeseca ide mu kazna.