Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema nikakve \"BiH\" ima samo ova dinastija ubačenih jevreja, vlast sa oca na sina, kao ben alijevi, kao mubarakovi, kao brojni drugi diktatori, saudi i ostala žgadija par hiljada skotova engleskih igrača koji vjekovima derendžaju resurse svijeta da gazde mogu bit bogatiji i ljepši i jači od londona to washingtona
Kako nam se u lice naicje smiju. \"BiH je kao submisivna kuja koja ako treba prima u dupe od komsija jer misli da je bolje izbjeci svadju sa njima nego ustati i reci nesto za sebe. Jesu ckepi, ali ne prave belaj, hajmo ih pohvaliti.\"
Pričali su na kineskom.
A da ga vidi babo .
sastali se sin bosanskog mubaraka i šef UN
lažni predsjednik i engleska uhoda, ruku pod ruku hahaha bakireeee...namjestil se štaaaaa veleizdajničko pseto izmetbegovićevsko
Hamzibeg;) jesi li bar sta slomio? :P ma bio sam u pm.tvojoj, ali ne pomaze nista...
@pp..idi u pm.s oprostenjem upado sa stolice,ha ha haaaa...!
koja ga digne, ja joj spomenik napravim...
e moj lave, tog vise niko ne moze dici, i njega zaboli za sve...
za @PP, Hej jarane jesi li provjeravao pulac.Mozda ti je pao. Neka ti zenska pipne pulac da provjeri.Ako je pao neka ti ga malo izmasira. Zivnu ces odmah ,vjeruj mi .Podizanje pulca je biriladz za desperaciju. Haj uzdravlje i pazi svoje zdravlje,j.e.b.e.s politiku i ove na portalu sto se pale na svaki komentar !
CITAT-\" Generalni sekretar UN-a naglasio je da Bosna i Hercegovina odlično obavlja dužnost nestalne članice Vijeća sigurnosti i daje značajan doprinos očuvanju međunarodnog mira i sigurnosti.\"konpromisi ,kompromisi,kompromisi njima na korist ,a sebi na stetu.
Ko je ovaj jeli K.inez ili je J.apanac, sto ne r.usi (c.et.nicku) tvorevinu i D*odu) -Tu je PROBLEM.
Bas se vidi da si s Mjeseca (moon) :DDD
@realista Sa njom je sve uredu, samnom nista nije uredu. Lave ne mogu ni da spavam, ne uzivam, nije lijepo ni spavati. Vjeruj mi. Fala za podrsku!
Ovaj lijevi isti Alija -.-