Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a gdje je fening od goriva,sto smo davali godinu dana kao za "pomoc"??????? sad ga naplacuju za koristenje terminala.
@HVOhrhb .....Takve nacionaliste kao tebe je najbolje ignorirat,mislis da si "veliki rvat" e pa nisi.Imas raju i jednih i drugih,a i trecih,pa zasto njima ne kazes da ih mrzis,da bi ih prvom prilikom upucao.To nesmijes da uradis,jer bi ostao jadan i sam. Koliko znam iz vlastitog iskustva,nijedan pravi bio to hrvat,srbin ili bosnjak nece nikoga vrijedjati. Za kraj molio bih te lijepo,da ne komentiras moje postove. Takvi primitivni ljudi,koji su tek izasli iz pecine me ne zanimaju.
@HVOhrhb E jesi gpvno svaka ti cast a mi budale iz dijaspore slali pomoc hrvatima fuj gnjido nacisticla.
Nigdje nema ruznijih naselja i kuca kao u Bosni. Niti su sela, niti bogata periferija, niti gradovi. Nadjidjano, nakindjureno, bez reda, plana, ... Kuca na kuci, nema imanja, neuredno. Iz avijona izgleda kao da je neko grah bacio. Vazno je baciti sporet u rijeku.
Šta se ti "aviJon" pravis pametan!?
@bosanac76 dobra. Jbg, cijeli zivot ucimo. Sta da se radi :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jel to radnici u bosni jos uvijek nisu naucili kako se radi fasada?
na sanaciju potroseno tri marke, a sve ostalo na popunjavanje deficita
Koliko od toga je zavrsilo u đepovima u nasoj državi legalnih kriminalaca samo da mi je zanati jadni ljudi kojima je taj nova prijeko potreban bio i kojima je jos uvijek neophodan .
I vecinom pokradeno..
Para nema, more bit´biDne ,a more bit´nebiDne, al´para neeemaaaa :D
u Hrvatskoj sve zavrseno obnovljeno i koda nista nije bilo, ovdje jos rasprava o tom traje
@ZIKOrobija i bez kredita! A vecinom su to bili muslimani u gunji sto zive,ocdje nece bosnjacima da naprave a zamisli da je netko drugi
OD TIH 700 ZAVRnuto je makar 500 miliona doviđenja BIH,
Samo u Srebreniku ukradeno 1.200.000,00 KM ...
Novost bi bila da mi sami nešto finansiramo! Ovako, samo informacija o jos jednom zaduženju.
Prema zvanicnim podatcima dobili blizu 700 mill eura pomoci, od cega su nastradali dobili 139,7 mill eura.? Pa gdje su pare?? A onda dalje kakva je to pomoc u kreditnim sredstvima ako ce gradjani morati vracati !!?? Mamicu li vam lopovsku
Bilo je preko 2 milijarde prikupljeno i jos iza toga donacija koliko hoćeš,di je to završilo pitam se?
da hoce kakve poplave ili zemljotres da mogu da kradem po kucama