Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH je u proteklih osam mjeseci posjetilo 775.479 turista. od toga Sokolac, Trebinje, BanjaLuku. Laktace i Bjeljinu...drugim rijecima RS..je posjetilo 79 turista :):)
@markkknopfler dali bi vi svi redom guze da vam arapi hoce doci...pa uzalu arapi zestoko i u Srbiju..a nesto nisam cuo se desio neki teroristicki napad u istoj?! doduse, vi ste bosanski pravoslavci koji misle da su srbi...a i u srbiji vas zovu bosancima..ZALOSNO :)
mark Rs je mjesto stradanja i zlocina kao auschwitz☝️️
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
dodju ljudi da se ibrete kako se prezivi mjesec dana sa 150 eura....
Nije lose ali mora to biti mnogostruko vise. Samo muzej Ane Frank u Amsterdamu godisnje posjeti preko 900.000 turista.
Da se svi uredno prijave bilo bi ih 2 miliona sigurno.
Jesu li svi oni platili boravišnu taksu? Javite nam se sa podacima kada utvrdite da su svi oni platili boravišnu taksu i da su vlasnici turističko ugostiteljskih objekta platili porez državi. Da saznamo koliki je bio priliv novca po osnovu turizma.
treba Novalic da uvede porez za sve ljude koji kodju u Bih a nemaju bih drzavljanstvo i to da ih odere po 100km odmah na ulasku. jer disu sda zrak sda zu putevi sda je zdravstvo sda je vladar zivota i smrti u bih.
Ja b se samo mogao posramiti ovoga, buduci da imamo malo je rec pogodan reljef za turizam, od rijeka, planina, hajde da kazemo i more zasto ne, pecina, itd itd..
drinsky Kakav je to turista gdj dodje da se odmara u regiji masovnih grobnica☝️️
@drinsky1 Kakve to veze ima sa temom kojom sam ja napisao ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...dok sam Dubrovnik primio milion turista...
Druže, u Hrvatskoj je puno strožije regulisana registracija/prijavljivanje turista. Kod nas ima brat-bratu još milion neprijavljenih (AirBnB, dijaspora dolazi kod rodbine...)
@drinsky1 Dubrovnik je bio i ostao hrvatski grad. Čak su njegovo hrvatstvo priznali ortodoksni Srbi Karađorđevići uključivši ga u banovinu Hrvatsku kada se za Tita nije ni čulo...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
turizam nije nešto što bi mi trebali pominjat pa po tom smo sigurno na dnu ljestvice u evropi
jaaaaaaaaaa ccc a treba 1.500.000 otp da bi se podmirile plate nasih guzonja, vako ce morat novi kredit dizat!
ovo je dezinformacija...turista je bilo znatno manje....rece porezni inspektor mito koruplic...i ode s aktovkom punom mita da obidje radnike na jednoj od svojih vikendica...
Elham... s obzirom kakva smo govna i kako se opstruiše napredak i sve što bi trebalo da bude normalno -.-
@BMW750Li zgovnjivu motku! :)
Arapi su glavni turisti. Njima treba omoguciti sve uslove za dobar boravak u BiH. Naravno i ostalima, ali akcenat je na Arapima.
Ali je samo njih spavalo i platilo prenociste mozda 50.000 hahhahah a taksu mozda nesto manje
čudi me da na listi nema kosooke braće, kud god kreneš naletiš na njih.
@markkknopfler To bas i nisu turisti....
@markkknopfler pa gomila ih kupuje zemlju, kuce i stanove....možda se zele baviti turizmom..
PRIKAŽI ODGOVORE (21)