John McCain u Sarajevu
0
"BiH više ne smije gubiti vrijeme"
Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Pipo \"Bre\" gde te sve nema.Informacije sa lica mesta.Svaka casta,samo da je vise Pipa
@pipo Napadnut Velimir Ilic,to je samo potvrda da je veliki broj Srba presao na vehabijski pravac Islama i sada se rokaju,a doduse oni su se uvjek medjusobno rokali,to im je u krvi,rokanje i crna magija.Sta ce jadan Srbin.
A ja sam cula da ovaj duturum bas ne voli nas Muslimane. Eheto , toliko od mene . Selam svima iz St. Louisa.
mozda je dosao pohapsit ove vehabije i ostale islamiste koji kruze bosnom
Amerikanci su jos uvjek za ujedinjenu, etnicki neutralnu BIH. To je veliki plus za sve BH patriote! Zajedno ce mo se rijesiti korumpirane bande iz Banja Luke. Tu Rusi nece imati nista da kazu!
Ovi su ljudi dosli iz daleka, ostavili porodice, u jeku borbe s demokratima vezano za ekonomski oporavak, javno zdravstvo, i jos niz veoma vaznih politickih previranja. To je za svaku pohvalu da postoji interes i politicka volja da se zabiiljezi koji bod i posjeti Bosna, izrazi politicka podrska za stabilnost i progress zemlje. Evo 27 komentara do sada, da covjek procita i zamisli se....zapravo, koga ovi politicki velikani posjecuju i pokusavaju pomoci? I tu je velicina McCaina i ostalih koji su dosli. Isto bi uradili i za neke cestite ljude, kao i za vlasnike ovih 27 komentara. Peace
Mile , je li to tvoja bosanska kultura govori iz tebe ? Ako je uopce imate i ako znate sto znaci ta rijec . Bagro muslimanska .
Gade mi se ovi ameri napravili genocidnu nakazu pa sada kukaju.
Taj veliki se(r)nator je prodana dusa; Kao pilot zarobljen u Vijetnamu--izdao vojnu tajnu. Po dolasku u ameriku napusta zenu (ostala invalid u saobracajnoj nesreci) i maloljetnu djecu, potom se zeni sa bogatom (prilicno glupom) zenom. Prema tome zakljucak je MONEY,MONEY,MONEY, pa vi izvolite koliko para toliko muzike, stanje se nece mijenjati.
Jes vedrana nabijem te u tu picku ustasku pa ti onda svrsim u usta da izgledas ko deda mraz tj vehabija ...pa te onda u dupe ka ram pa ti dam malo da pop usis
Mi Srbi Smrdimo gdje god da dodjemo..ma vid one Jasline Zvaljic vid joj glave isto toranj na dzamiji frizura...
Koji trecerazedni politicari vam dolaze u Sarajevo soliti pamet . Kakva zemlja takvi i posjetitelji .
imas ga pravo!!!
Kad smo kod teroristickih grupa, HAJDE DA VIDIM HAPSENJE U BANJA LUCI POCEVSI SA DODIKOM!!!!
USa i EU moraju zaustaviti Ruse u njihovoj balkanskoj ekspanziji. RS i Srbija moraju biti unistene da bi se Rusi zaustavili i to ce se desiti. A Srbi su uvijek ratovali za druge i trpili ogromne gubitke, pa je to izgleda i ovaj put slucaj...