Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Carl sine i ti si mentalno zaostao u odnosu na svoje kućne susjede iz somalije i afganistana,ali sam ti to zaboravila reći prije 30 godina!!
U Svedskoj problemi zdravoooooo... Hosh\' da ti kazem nesto otvoreno, hosh\' da ti kazem nesto otvoreno... ma bjaaazi, bjaaaaazi... ckopi jedna fasisticka!!!
drugar zasto bih to uradio;jer zato sto nam se misljenja razilaze ili zato sto tvoja demagogija ne pali ?da nisi i ti multietnicar neki ;).praktican primjer vase multietnicnosti mozemo naci recimo u vlasenici,bratuncu,zvorniku,srebrenici ufffffff .daj poklopi se i suti molim te
Tebi je bolje da si ispostovao svoj nick nego da lupetas tolike gluposti... nemas pojma kao bi to bilo humano s tvoje strane..
Pa i ti Carl zaostaj\'o medju svojim susjedima, bio si najgluplje djete u kvartu, a dogura do ministra vanjskih poslova.
Pa mi Bilticu imamo sancije i zaostajemo i zbog takvih kao ti inih predstavnika i upraviteljcica od vise desetina hiljada mjesecnih plata i propalih projekata. Ali sad kao ti pod amnezijom pa se ne sjecas. Da hocete ti i takvi kao ti sjahati sa politicke scene ovaj bi svijet odahnuo, nespretni nesposobnjakovicu amoralnog kova...
i da da ne zaboravim kazes neces da zivis u bih ,ok je to teraj brale siroko ti polje ja vjeruj druge drzave/rezervne nemam a niti zelim da idem bilo gdje.problem je sto ni ti neznas sta bi dal bi kakio ili bi hapio jel tako?vidi sem sto su nam nasi svi politicari u zadnjih 20 godina ponudili i obezbjedili da se osjecamo 100% srbima;hrvatima i muslimanima u bosni nisu uradili nista vise.zivit se moze ja sam licno ljude dijelio am na dobr i lose ali tesko da se moze opstati bez posla,zdravstva kopje je lose,obrazovanja itd itd.
ma da jesam zelio sam jugoslavio naravo da me takvi kao ti uce multietnicnosti. pih koja demagogija.by the way nema jos granice drugar a i pasos ti je bih jel tako ;)
vidis sam si dao odgovor znaci ti nisi htio u srboslaviji ni mi nezelimo u muslimanji ili bosni tako svako sebi granica je napravljena zbogom sam si dao odgovor MULTIETNICARU\"\'
drugar ne lupajk gluposti i ne izvrci.kao prvo slovenija se otcijepija,dalje je isla hrvatska jel tako,pa je dosla bih.sta je trebala bih ostati u srboslaviji?? pokazali su nam sto snaci su zivot u periodu 92-95 nema potrebe za dalje.ti kao da si se jucer rodio.a sto se tice evrope zna se pocinje rat a bosni se uvodi embargo na naouruzanje a sasvim slucajno srbija je pokupila svo naoruzanje koje su kupovali 24 miliona jugoslovena te im vratila to posteno ali kroz cijevi jel tako .dalje kad su hrvatili oslobodili hrvatsku sav sljam se slegao u bosnu li pred kraj kada se islo na banja luku ulijece nas spasilac amerika na bijelom konju i pravi tampon zonu ikonacno verifikuje genocidom nastali rs.mislim da bi svaki na ne navodim ko trebao imati klintonovu sliku umjesto svetog save ili radovana.toliko carl samo da vidis da nije sve onako kako ti mislis da je
dragi gospodine bilt nisi ti nista kriv krivi su muslimani koji su naivno poletjeli na nagovor zapada na referendum misleci da ce bosna biti samo njihova a zapad bi dobio ono sto je nakraju i dobio razbijenu yugoslaviju samo sto muslimani nisu dobili bosnu za njih nego su nakraju zavrsili na 23% i jos su ljuti kako srbi su se usudili da se brane a ne da idu na klanje ko 41 e pa muslimani nista vise od vase bosne davajte vi minuse pjenite i ko zna sta za nas ste umrili svi kolektivno zabili ste nam noz u ledja a sad ko fol glumite neku multieticnost pa da ste htjeli zajednicki zivot bili bi ostali sa nama u yugi ovako se koprcajte od jada
glupsone sankcije moraju biti nesto novo - to vec znao, naucili smo biti zadnji...
I opet ga Carl majstorski šuknu onima koji su glupi čak i u vicevima. Oni koji su ispali donji samo mogu da ga pljuju po internetu ili njemu pod pendžer.
Za sve koji nesta pricaju da je lik upravu, znajte da to nije vazno jer je on imao svoje zasluge u tome ovo je Neprijatelj BIH broj 1. Lik je placeni lobista od Srbije i lik nam u zivotu dobra nece uciniti jer je placen kao i Montgomery. Ja imam 24 godine, ali bar poznajem istoriju rata u BIH tako da vi i vasi pozitvni komentari mozete da se nosite u P.M. Ovaj covjek je veoma zasluzan sto je danas situacija kakva jeste jer je on uvijek sprijecavao Evropsku Uniju da se umijesa, a jos je kao nekakav njihov specijalista za ovo podrucje. Zato svako ko je noramalan nek ga Mrzi kao i Milosevica. Familiju mu mrtvu iskopavao i i vjeso za Haloween oko kuce.
BiH politicari jesu nesposobni,korumpirani nacionalisti..Ali svi dobro znamo zasto ste prvo vize skinuli Srbiji i to nema veze sa navodnom \"nesposbnoscu\" BiH politicara.dajte pa nismo bas toliko glupi,pogotovo kada se radi o EU koja postaje sve vise i vise \"krscanski klub\" Sramota je sta se ponovo dozvoljava u zemlji u kojoj se desio GENOCID.Ponavljamo li ponovo greske,pa cemo se kao opet izvinjavati da smo pogrijesili?
Fuck you Carl Bilt!
u zemlji u kojoj se desio GENOCID nedopustivo je da se ovakve stvari desavaju prema zrtvama GENOCIDA!