Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SERBI SU ODUVIJEK BILI I OSTAJU JEDNA BIJEDA VAMPIRSKIH INSTIKTA BARBBARIJE I PRIMITIZMA, LAZI I KORUPCIJE, FASIZMA I TERORIZMA...!!! SERBIJA===MONSTRUM-TERORISTA-BARRBAR-AGRESOR-TERORA-ANTI-HRISCANSTVO...!!! U pozadini krsta i Isusa serbi poccinli su najgore zlocine protiv covjecanstva , barrbarije i najgorih instikta KOJE NI ZVJJERI NE POSJEDUJU...!!! I takve barrbare i monstrume vamppire, EU-a HOCE INTEGRISATI...?!!! CRNA EVROPO STA TI SE PRIPREMA...?!!! A STO SE TICE genocidne tvorevine serbskih barrbara primitizma i ubbica MI SMO SVAKIM DANOM SVE VISE I VISE SVJESNI DA JE SERBSKI VAMMPIR AGGRESIJE SVE VISE AGGRESIVNIJI I OPPASNIJI...!!! BOSNO I HERCEGOVINO DODIK JE JUCE OBJAVIO RAT BiH-i...!!! Ocekivati za par dana najgori scenario...!!! Vammpiru serbiji je SIGURNO EU-a obecala integraciju ZA PAR DANA STO JE POVOD DODIKOVOM BJJESNILU I POZIVU NA ODCJEPLJENJE GENOCIDNE TVOREVINE...!!!
U Italijanskom gradu Kadenabija, BiH se danas konacno razbija, na k.u.r.a.c. nabija, od nje ostaje samo Sejdic-Finci, isfrustrirani nevazni klinci !
To vele sile prelamaju koplja preko te bosne i tu ce se uvjek isto desavati dok narod iz kompletne bih ne izadje na ulice i kaze dosta .Napravili su taj narod u toj bosni kao horde i svima zavezali oci sa tim nacijonalnim previranjima
Fondacija \"Konrad Adenauer\" pravda troskove pa objavljuje kao da je nesto postignuto... SVI SAMO U SUPLJE, SUPLJU PRICU SUPLJARE...
Bosance(BOSNJAKE) ne mozete nikako prevariti, ali ako imate takvu namjeru onda ih pustite da RAZMISLE i stvar rijesena, saom es oni sami mogu zaje*ati.
DA NEĆE MOŽDA I MIJENJATI IMENA .