Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vedrana, tucas li ....kamen?
jao jao 25.02.2010. u 12:17 imali s majkama odnose a ne s ovim africkim zemljam , kad bi ih istreso nebi 20 dolara naso iz ov+bje drzave , daj nam kuvajt i ostale :D Jao Jao, bas ti ime pase! Gvineja ima vise nafte nego sva Evropska Unija i bivsa Yuga zajedno.
Odlicna vijest ! Odnosi su uspostavljeni vjerojatno jer su dvije zemlje izuzetno bliske i na istom stupnju razvoja .
Odlicna vijest ! Odnosi su uspostavljeni vjerojatno jer su dvije zemlje izuzetno bliske i na istom stupnju razvoja .
Trebal\' viza za ovu Gvineju?
With an area of 28,000 km2 it is one of the smallest countries in continental Africa. It is also the most prosperous, with gross per capita income on the level of some EU countries, ahead even of Libya and South Africa, two traditionally most developed African countries. Evo malo informacija za ove koji blate sve što im je nepoznato ;)
Pipu za ambasadora!!!
najavljen je i posjet gospodarstvenika iz Ekvatoralne gvineje koji su spremni uložit značajna sredstva u BiH. Mogu i oni kupit koju tvornicu za marku ( valjda imaju toliko).
Probao sam opstruirati ali mi nije uspjelo. Ovaj put.
kakav potez
Ovo je od izuzetnog značaja za obje zemlje. Bilo je i vrijeme nakon višegišnjih bilateralnih i multiratelarnih pregovara.
Ministar je osigurao jos jedno radno mjesto za nekog od clanova stranke porodice Arnut(a).
e je.. majku di ove nađoše!!!!!!!!!! Još Swazi i Trinidad i Tobago, ojačaćemo u tri lijepe...
aman, nek smo s njima uspostavili odnose, pa ni s kozom se ne oralo! jedva sam čekala da nam bratska ekvatorujalna gvineja pruži ruku, još samo da nam vize ukinu i super će biti ! živjela naša mlada diplomatija na čelu sa barbarićima i ostalim!!!! živjelo bratstvo i jedinstvo sa ekvatorijalnom gvinejom!
super!!! taman da se otvori još jedna ambasada i imenuje ambasador pa da naši političari imaju kud ići sa ljubavnicama. ove stare destinacije su im sigurno dosadile.