Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo raspišite referendum pa ćemo saznati.Voli li ovaj narod eure dolare ili rublju?
@kardelj71 ... smorište više sa tom eu i nato paktom. francuska i holandija se protive proširenju eu, a za nato pakt je potrebna saglasnost sva tri naroda. da skratim, ništa od toga.
Nismo mi nigdje ni krenuli, samo nam se ide...
smorište više sa tom eu i nato paktom. francuska i holandija se protive proširenju eu, a za nato pakt je potrebna saglasnost sva tri naroda. da skratim, ništa od toga.
Nato savez radi prljav posao po svijetu ubijajuci stotine hiljada ljudi, medju kojima su vecina civili. Zasto bi bili dio tog saveza. Isto tako, onog trenutka kad udjemo u Nato savez, Rusi, Kinezi imaju legitimno pravo da okrenu svoje nuklearne bojeve glave prema nama. Da li nam to treba, da budemo kolateralna steta u eventualnom globalnom sukobu.
Ne znam zasto se javno laze u ovoj vijesti. Srbi do daljnjeg ne zele clanstvo u Nato savezu, a time nema ulaska BiH u taj savez, dok se to eventualno ne promjeni. Mi ne moramo biti u Nato savezu, da bi bili clan EU.
Ako dođe do referenduma ja glasam protiv samo iz razloga kad vidim koliko naši federalni "partneri" mrze Hrvate i koliko su zadojeni islamo-fašizmom. Kad je tako onda neka trunu u rezervatu bez EU. Srbi ce za koju godinu preko Srbije dobiti Eu papire,mi Hrvati vec sve imamo a vi uživajte u svom fekalistanu
Mi kao drzava da nije prokletog RS davno bi bili u Europi ovi is RS to sve koce ..Ovi koji pricaju da se vize uvode ponovo to nije tacno ovak sisitem vec postoji u Americi i sve sto treba te da uradite ipunite aplikaciju i jednom aplicirate za pet godina to nije samo za nas Bosnace to je sa sve nedo bog da ti uvedu vize i da cekas u redovima to bi nas dobelo na dno dna i ima razlike izmedu novog sistem i viza i nepricaj te ko sta gluposit.
@satka12 Da nije tog RS, ne bi bilo ni BiH. Ti bi nesto na silu da samovoljno sprovodis, bez da pitas druge u svom okruzenju. To mozda mozes kod sebe u kuci, ali u siroj drustvenoj zajednici to ne ide bez sukoba.
moramo bit ucahureni kad se vracamo u vrijeme Draze Mihajlovica i velicaju se zlocinci sirom RS-a
@munjax Pogledaj u svoje dvoriste pa onda komentarisi. Velicate sve svoje zlocince kao heroje, a prosipate pricu Srbima. Draza Mihajlovic je odlikovan od strane americkog predsjednika Harija Trumana za dopirnose u borbi protiv nacista, tj. od saveznika, a ne od Hitlerove koalicije u kojoj ste vi Bosnjaci vecinom bili.
ne zele ovi politicari nista oni samo zele da vladaju narodom kao coban ovcama i da ih gule i pljsckaju
Ne odgovaraju ovdje nikom potrebne reforne i izmjene sistema kako to nalazu EU i NATO, tako da su slozni u blokadama (neki vidljivo i otvoreno a neki ispod stola) dok o reformama niko od njih ne prica.
Vi može zaostajete u procesu integracija, ali ste u svemu ispred Srbije, od ekonomije do stanja duha svih naroda koji žive u BiH. Taj čemer i jad koji je Vučić napravio od Srbije i njegovi neoradikali potpomognuti šešeljevcima ostaće upamćen kao najcrnje doba u istoriji jedne zemlje. Čak je i u entitetu RS bolja ekonomska situacija nego u Srbiji.
Selmo Cikotioc, hahahahaha...Jeste nasli strucnjaka da nam o tome palamudi, sta kaze kako je u Crnoj Gori stanje?
Kad zaostajemo za regijom, onda je sve rečeno.
Kakav cirkus ! Bosanska rashomonijada !!
Ma kakvom region hrvatska Slovenija c gora Makedonija svemir i za nas
Pitam jarana hoce li on u NATO.....kaze nemam s kim....
ovo je jedinstvena prilika da se složimo u nečem sa srbima i da se pokuša izgladit situacija. Kakav EU kakav NATO treba da ginemo za nekakvog trampa i benjamina, pa gori su mi oni neprijatelji nego kockasti dodik i dromfulja elizabeta
@FEM pardon