Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fazon je u tome da ce na svakim buducim izborima ista g.ovna dobiti iste glasove i iste pozicije i jeb,avat ce se na isit nacin. Dokle vise? Hoce li narodu doci pamet u glavu?
A ljudi moji besjede vam ružne, nego deder slušaj vamo Gosto da vi reče... Nemere se dalje bez vlasti i sa tvrdoglavim ljudima.U mene stoka dok sam bio na selu je bila kulturnija od pojedinih što ovdje laju, a ništa pametno da kažu, a i volovi su se dogovarali koji će prvi ući u štalu pa po redu, a ovdje kod nas da te Bog mili sačuva i zakloni. Slušaj Gosto vam kaže neće idući izbori biti isti, ali samo ako vi pametni i školani izmjenete oni izborni zakon u kojem će biti klauzula da iste face nemogu dva puta na izbor, pa sve da je Gostin rođeni da ne kažem Babo, da se ko ne naljuti nego otac ili čaća... Eto, jel sad jasno, e jedino vi skontajte za kog ne važi a za kog važi, mislim na funckiju, ne na insana ili hajvana u našem slučaju... I odblokiraće se ko što Vodovod odblokirava puknute cijevi u zemlji...
VJERUJEMO VAM EU-O KO U PERIODU OD 1992-e DO 1996-e GODINE...!!! POKAZALI STE VEC 1992-e GODINE VASU PRO-SERBO-BARBARIJU PODRSKE HINJSKE POLITIKE \" HRISCANSKU EVROPU\" SERVIRAJUCI NA TANJIRU KLLANJA BOSNJAKE SERBO-BARBARIJI MILOSEVICA , KARADZICA I DOBBRICE COSSICA...!!! Eto STA ockujemo od EU-e, JOS JEDANPUT NOOZ U LEDJA I MASSAKRE BOSNJAKA-MUSLIMANA, jedine autohtnone , prave i NAJSTARIJE NACIJE U EVROPI...!!! Kad vam NAZZI NACISTA-FASISTA i KRIMINALAC MAFIJAS NAJVECI u Evropi ko sto je milorad dodik ODGOVARA I PODRZAVATE NJEGOVO SERBO-BARBARIJE B.JESNILO MI OD VAS NE OCEKUJEMO NISTA DOBRO VEC NAJGORE...!!! Samo da ZNATE DA VAM VJERUJEMO KO MONSTRUMU MILOSEVICU I MLADICU...!!! Mada je milosevic bar govorio ONO sto misli, DOK VI JEDNO PRICATE A DRUGO MISLITE I RADITE KO I ONAJ OBRRIJANI CETTNIK-SERBO-BARBAR-FASISTA BORIS TADIC...!!!
Ko god ima Posla sa Genocidnim tom nema napredka ocigledni primeri su Bosna I Hercegovina ,Kosovo a Hrvatska je u EU kao sto ide i Crna Gora.
EU propada pa nece nametati rijesenja.Ostaje nam samo nova Juga kao rijesenje.
\"\"Vidjeli smo da ne možemo previše napredovati ako nema podrške tri konstitutivna naroda. Jedan od pokazatelja je i to što je u jednom entitetu došlo do dogovora bez hrvatske sastavnice i sad imamo posljedice.\" Ništa je to šta su Hrvati naumili učinit od ove tamnice naroda. Tek ćete vidjeti posljedice. :) P.S. Pritužbe slati na Zlajin mail :)
\"...Vidjeli smo da ne možemo previše napredovati ako nema podrške tri konstitutivna naroda...\" znaci od napredka u BH nista...
ma trebamo se opet poklofati, pa ko pobijedi taj nek bude i gazda...xxbes ovo, sve lici na one bekrajne sastanke prije rata...ma treba jedno fer klofanje pa ko ostane nek bude gazda...il dzamije il crkve, il hodze il popvi...naravno u prve redove sve politicare...jedini izlaz fakat...dosta vise njaosra
@obicni Hrvat... Ja sam se naucio patit i gladovati a ti ako me mozes pratiti...Bujrum
\'\'EU neće nametati rješenja\'\' Hajmo onda ratovat, ko ga j.e.b.e neka ide sve u tri p.m...
yebite se balkanci necete vi u Evropu nikada...
EU MOZE SAMO UVESTI EMBARGO , NIKAKO POMOCI. BOŠ.NJACI PAMET U GLAVU..
samo vi pojedini laprdajte.... nista drugo i ne umijete... neki ovdje mnogo zaradjuju na nacionalizmu ali nece ni to dugo... neki uzivaju u lazima.. jednostavno zbog mrznje... mogu koliko hoce ali nece dokle hoce, vazda je bilo... niti ce biti treceg entiteta niti ce RS moci ostati ovakva kakva sad jeste, genocidna tvorevina.. i njoj ce se odbrojati dani... jer sad mnogi vide i ne cute i govore.. srbima najvise smeta sto sad ima onih koji ne cute.. pa jasno je svakom zasto odlazi kosovo, zasto tim putem ide i vojvodina... heheh pa zbog samouvjerenosti srba da su nebeski narod i da su oni oduvijek... pa eto, upitajte sad dobricu cosica, oca srpske nacije zasto lazete..
MI SAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobro si ti napisao ti si samo obicni hrvat koji se ne pita nista i koji se nikad nece pitati... i taj isti HDZ kojeg favoriziras bas briga za tebe i slicne tebi...
Programirani mozak - jadno celjade, sto si tako mizeran. Sebe upoznaj pusti ti politiku nije to za djecu.