Komentari (267)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ekstra skole. Generacije učenika prosle kroz njih. Osvajali priznanja na takmičenjima u cijelom svijetu. Takmičenja iz Islamske vjeronauke vršena na osnovu Gulenovih knjiga. Erdogan dolazio u te škole u BiH. I odjednom ništa ne valja. Neka ne valja Turskoj. Neka rjesavaju svoje probleme ali u Turskoj a ne u B i H. Otkud im pravo da ljude koji su učili toliko generacija nase djece proglase teroristima. Pa jesu li i naša djeca teroristi.
otkud im pravo? Pročitaj njihovu vanjskopolitičku agendu... neo-osmanizam... pa će ti biti jasno. Miješali bi se u sve i svašta kao da je ovo turski vakat...
@BokserSalko jah i đe problem? ako ima ravo da se USA koja je praktički nastala jučer miješa u svei svašta i svugdje po svijetu što ne bi turski narod koji ma tako jednu veliku tradiciju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hafiz Bulgari-bio simpatizer tog Gulena, i odmah od Kalifa,dobio šup-kartu iz Sa
zasto se babo erdogan boji ovo Gulena...je ko gulen ...i kakve veze isti ima sa bakirom izetbegovicem i onom vrecom zlata iz turbske
Stvarna okosnica kritične svijesti kod naroda u Turskoj imao je Gulen sa pristalicama. Zna to dobro Erdogan kakav utjecaj ima HZMET, kao što zna da su ga prokužili i "provalili". Zna Erdogan da onaj ko je imao utjecaja da AKP dođe na vlast da ima i utjecaja da sutra ode s vlasti. Zna Erdogan da ga je HIZMET provalio u saranji AKP sa CIONISTIMA. Ali ne zna to jadni božnjo koji je zaveden do besvjesti.
Inace nemamo drugih problema u drzavi pa se zamaramo Turcima. :D
ko je protiv Erdogana ima da razGulen preko grane...
Boli mene vuvuzela za turcima erdom i fete ja licno od turaka nemam nista osim da mi po sarajevu smetaju
Ferman stize iz Stambola....... Na zalost ali smo ponovo docekali da nam salju fermane iz Stambola u kojima stoje imena onih koje treba ukloniti jer nisu dragi sultanu. Boze sacuvaj nas pokvarenih vladara!
ko je ovaj?
US Global invest vlasnik Gulenove škole? Nećeš kredite MMF-a, a? OK, evo ti demokratije...
ja sam Muhammedovac tekbir-Allahu Ekber
jbte, po svadbama sjedili, sad se ne mogu očima. prava pjanska http://www.halkhaber.org/wp-content/uploads/2013/12/erdogan-sukur-gulen.png https://gdb.voanews.com/B696D20A-8C40-4432-9376-EBD8AD699156_w1023_r1_s.jpg Nekada su i strani ministri dolazili da im temeljce postavljaju po Ilidži, danas ni članka o tome na internetu. Preprano u deset voda.
Diktator i tiranin Erdogan želi provoditi svoju "demokratiju" i u drugim zemljama. Mislim, boli me briga za Gulenom, ali BiH se mora najzad prestati uvlačiti u pakash Erdoganu, čovjeku koji je zatvorio i pobio najviše muslimana u 21. vijeku.
hahaahahahah pobio vise muslimana hahaahahahaahahahahaahahahahaahahahahahahahahaahahahahahahahahaahahahahaha
NAjveće zlo po muslimane boliskog istoka je Erdogan koji je produžena ruka Cionista. Veliki lažov i prevarant. Bilo bi to dobro da shvate muslimani Turske. Turska, S. Arabija i Iran su garant i žiranti opstanka cionističke "države" Izraela ko je Palestinu učinio navječim logorom na svijetu. Sve operacije i ubijanja muslimana na bliskom istoku izvršena su uz pomoć ove tri države koje su sigurni podanici cionista.
Možda misle na onu djecu sa Burča? MIslim da stvarno imamo bitnijih problema u BiH od pristalica Fetullaha, a i Bake tako intezivno viri iz Erdoganove guzice da Turskoj sigurno Bosna nije na listi zemalja koje skrivaju odmetnike i izdajice režima (nije ni na listi zemalja u koju ulažu, ali to je druga tema).
gnjdo jedna idi u tursku i pusti nas na miru
Jel iko skonto da se bivsi ambasador Bosne zove Hajrudin Somun?