Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DE TI HURTIĆU PRVO POJASNI GDJE TI OVDJE VIDIŠ DRZAVU, PA TEK ONDA PRIČAJ O STRATEGIJI. DOK SE VILAJET NE RASPADNE NEMA OVDJE KRUHA NIKOME, OSIM OVIM LOPOVIMA. ZATO STO PRIJE RASPAD PA TI PRAVI DRZAVNU STRATEGIJU OD TUZLE DO KONJICA, A SKIM DA JE PRAVIS KAD SU TO GORE SVE NERADNICI, A HRVATI VISE NEČE PUNITI PRORAČUN OVOGA VILAJETA VEČ LIJEPE NAŠE. POZDRAV IZ HRVATSKOG MOSTARA.
ako je Hurtic ekonomski strucnjak onda sam ja marsovac i sletio sam na zemlju prije milion godina. Taj lik je na jaslama Svjetske banke u ime BiH vec 12 godina od kada ga je tu smjestio jaran Hasan Muratovic (Mr. 10%). Cijela strategija koju ona prodaje je copy-paste prica iz Afrike koju su jadnoj sirotinji za velike pare prodavali \"eksperti\" Svjetske banke. Taj papir je sa sobom donio Hurtic i umjesto Zimbabvea ili Kenije upisao BiH i rezultat njegove strategije koju je prodao primitivcu Terzicu je jedna velika NULA (O). Ah da jos jedan mali detalj nije toliko vazan ali vrijedi spomenuti ZLATKO HUTRIC UOPCE NIJE EKONOMISTA!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/mozaik/skandalozno-opcina-stolac-prodaje-nacionalni-spomenik
E, Zlatko Hurtić je ekspert u pm RLOL
ma ne sikiraj se ba. Zlatko , -- sve će to narod pozlatiti, mogla bi ti se glava smanjit,....
Koji ba k ..ac ovaj zlatko izgrava experta. To je čovjek po kojem je trebalo ugasit hemisku industriju u tuzli i koksaru itd.. jer je kao po njegovim računicama bila neprofitebilana prevaziđena tehnologija .. a sad kad su te fabrike krenule s radom ušutio se ko p..ka ..
Genocidna tvorevina rs je ta koja koci i sprecava bolo kakav napredak nase drzave Bosne i hercegovine,dal politicki,ekonomski.Ukinut tu genocidnu tvorevinu i zatvorit lopova debelog s laktasa! BOSNA4EVER!
ja ne sporim entitet RS za razliku od tebe koji sporis drzavu u kojoj zivis.. jadno i pateticno. Takvog kao sto si ti ni normalan Srbijanac u Srbiji ne zeli. i niko na svijetu te ne bi skontao a kako ce te i skontati.. pokajaces se zbog svojih stavova, kad , tad..kad malo dodjes do pameti vidjeces kako si bio zagrizen mrznjom.
Vrlo interesantno je dok nisu na pozicijama svi znaju kritikovati. Isto i ovaj \"ekspert\" dok je bio na vlasti samo nas u crno zavio. A sad nasao da pametuje, garant rusi nekoga da opet zasjedne. Provaljen si levat, uh opristi \"eksperte\" :) Sve go wind-fucker (ovako ljepse zvuci) hahahahahaha
@ :D Ma kakve 3 puske, pa kod Srba na prosjecnoj svadbi ima oruzja za 3 ofanzive :DDD NEgo salu na stranu, procitaj kad ovaj vas Zaltan Hurtic, znaci ne Dodik ili neki drugi srbin, vec vas covjek kaze citiram: \"Republika Srpska tu napravila bolje rezultate\". Zavrsen citat ! :)
g. Hurtić je genije, nijedne da niste pisnuli protiv njega! sve go papak u vladinim institucijama, treba ih motikom na selo vratit, četajama u planine...
Ko će radit strategiju kad u Vladi sjede S E LJ A Č I N E koji su se skotrljali s brda i izmigoljili ispod plastova sijena, dvije rečenice ne znaju sastavit a da ne govorimo o stranom jeziku. Ovo S E LJ A Č I N E nije geografski pojam već stanje svijesti.
Ovo je onaj ekspert sto nas je zajebao oko PDV-a. Sto je govorio da nece nista poskupiti, da ce sve ostati isto. Svi ostali govorili, racunali itd.... I kad je poskupilo on nestao i sad ima obraza da pametuje. Nemoj strucnjak majke ti vise, dosta je bilo od tebe
u tvojim snovima dragi Srbine... niste uspjeli sa JNA to da ostvarite a sada sa tri puske mozete samo sanjati o tome.. zali boze srpskog junastva ( u prevodu, kukavicluka i nesposobnosti ).. istina boli, znam ali sta ces..
Pa znaju svi da slijedi raspad pa da ne bacaju pare dzabe...