Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaista mi nije jasno zasto bilo koji medij u BiH uopce prenosi izjave kvazi-politicara koji podrzavaju genocid i etnicko ciscenje..ovaj genocidas se mozda nalazi na funkciji koju mu je omogucio mirovni sporazum, ali sve sto doticni radi je posveceno genocidu, klanju, pokolju, i zatiranju zlocina i zlocinaca....Jucer je sutio k’o zalivan na presudu Lukicima, a danas je izvirio iz svoje genocidne rupe da trabunja o ambasadama...zasto mu Sarajevski mediji laskaju i uopce prenose sta jedno genocidno stvorenje misli iili govori. Zasto da slusamo i citamo – sta bilo koji srpsk koljac-ljudozder koji nije u stanju da se pokloni zrtvama u Srebrenici misli?
jel to cuvas pare za buduce otvaranje ambasada genocidne rs-ke ,mora da to imas u planu neprijatelju drzave Bosne i Hercegovine! BiH4EVER!
neso, otvori kupleraj da ti mozemo guzit zenu, koji ce nam kurrac ambasade lik je ko iz romana o matuzalem delinkventima @Nama , >treba samo sest ambasada: .... a reci u kojoj bi ti volila ambasadorovat :))))
Sta zna stakor genocidni, ukinuti smrdsku.
Ma kakva ankara,Istanbul ba xd
treba samo sest ambasada: u Ankari, Beogradu, Zagrebu, Briselu, Vasingtonu i Moskvi.
BiH Ambasade postoje samo da bi politicari imali gdje zaposliti nepismenu familiju.
BiH i ne treba otvarati ništa drugo osim : 1.) tvornica 2.) javnih kuhinja da ova raja preživi Ambasade ostavite velikim i moćnim svakako nigdje ne putujemo osim u Srbiju i Hrvatsku..
Ko jos ovoga genocidnog alkisa uzima zaozbiljno .