Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini problem u Bosni jeste 24% azijskog djela koji ostalom evropskom narodu stoji kao omca oko vrata i ne da mu da napreduje!
Za NELETA i SMRDINA.... Mozete samo svoje prnje pod ruku ponjeti (i ne previse)....I nazada u svojg BG ili odakle ste dosli....I VOZ vise. Govno od \"rs\" jeste krivac za sve sto smo izgubili inace a pogotov u zadnje 4 godine. Samo naprijed da se ovo govno od genocidne tvorevine UKINE. CRKNITE GNJIDE
Vidite li vi braco Srbi kako su ove Ba.lije dobre? Jos samo da nas ubede kako ovaj predlog nije nista drugo nego da nam svima bude bolje... oni to zbog nas... brinu o nasoj bezbjednosti.. e jeste glu.pi ko ku.rac! a ova prica o policiji je davno zavrsena.. tako da odbi Tu.rcine Ahmetovicu
Ja sile i ministra, dajte mu iq test neki da rijesi ako prebaci 70 ili ako udje u normalno inteligentne odma pristajem na drustveno koristan rad do penzije ..
Pa ti pukovi u principu nisu ništa,to je jedna manja jedinica-puk koja je dužna da obilježava neke godišnjice da polaže cvijeće na grobove i da održava muzeje bivših vojski...i još neke sitne nadležnosti,to su pukovi,to nije vojska,to su protokolarne stvari a vojska u BiH je jedinstvena i iz svakog dana u dan sve organizovanija i akobog da u NATO-u.
@Doors, Eh..he..Doors,ja mislio da tebe zamolim da mi otvoris \'\'doors\'\' od Sehera pa da se prosetam u rahatluku ne misleci da ceme neko zadaviti svilenim gatanom ali eto sada mi ti potvrdi da sam bio u pravu sto sam pobjegao glavom bez obzira.Sreca je sto sam se spasio na vrijeme-niti sam pao niti sam se ubio,dapace postigao sam vise za ovo vrijema od bjezanja pa do danas ,no sto su moji preci postigli u BiH za 400god. njihovog zivljenja tamo.-MI SMO KVALITETAN NAROD,NE MOZEMO PASTI A DA SE NE DOCEKAMO NA NOGE JUNACKE.
nigdje teroriste dok ne stigne usa godisnji izvjestaj. to su samo ekoloske skupine koje prakticiraju branje i skupljanje sumskog voca, a ponekad se i pomole bogu, boze moj, ta nije zabranjeno. e sad dal djeca idu u skolu, a sta ce im skola, pogotovu zenskoj djeci kad ce se udati i radjati djecu aman zaman...a u parlament jurisaju umotane ko nindze i ko zna sta ispod toga, a ako skupe i koji kabel sa sumskim jagodama, ama sta fali da se konektuje aahahahah...beeezi tamo bre. ko vas ne zna...
vi i vasi mediji, komentatori ovde, vi tvrdite da to kod vas nista nema, da lazu ovi sto kazu...ehhhh...stavise, to je propaganda i to...volite ih i tajno podrzavate, brate.zna usa sve, zna...nije da ne zna.
mi samo mozemo da vam ukazemo na pravi put kad skrenete...toliko vam od nas...posteno. demokratski.
to je ono: dok god ne bude unitarna, imacete theroriste kod nas...ma nemoj...bice ih jos vise i ako bude,. jer to ste vi, i to je usa...bljak.
znaju i usa koliko vi njih folirate. samo znaju da i ako bude nekim cudom unitarna, a ne moze, al recimo teoretski, ne bi imao vise izgovora. a onda bi bilo bjezte noge u kratkim pantalonicama...sve bi sami morali pocistiti i to naglavacke,. zato suti. valja ti cistiti i ovako i onako.
nek samo kazu, vjerujem da bi vrlo rado srbi to pocistili za kratko vrijeme, al stvar je u tom sto oni to nece...samo recite bosnje, moj si ga ti to sto ti pravdas sebe za nerad pred usa i necinjenje, to ti opravdanje nece proci. jer si ti svakako zaduzen bar za polovinu te policije, a sad sto ta polovina ne cini nista, upitace te usa ipak. Daj da Serbo bude na tvom mjestu samo godinu,. pa da vidimo ima li terorizma ili nema...znamo da ti njih volis, brate slatki, vise nego svu usa.
hoce bosnjacka murija da im srbi ciste bosnu od isl. teeroriista i mudzosa. nema od toga nista. sami zasucite rukave i pocistite svoja goovvnna pa kad to uradite onda cemo sjesti za sto da se dogovorimo i o policiji i odrzavi uopste.
kako vise ne odustanu, izem ti drzavu gdje se povlaci stalno samo pitanje reforme onog sto je vec stoput reformisano i gdje se zna da drukcije ne moze biti. definitivno.
Koja nelogicnost, dva dijela BiH, navodno nejedinstvena policija, a u jednom dijelu nema terorizma, a u drugom ima. kako sad to. Nesto se usa nije bunila kad su uvozili oruzje iz Irana i mudzahedine iz bjelosvjetskih jazbina, a sad iznenadjeni i uvredjeni. Koje licemjerstvo.