Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lopine samo peru lovu preko ovog centra za imigrante fujjjj.... sva sredstva su dobili od kolega sa zapada heeh sta mislite sto?? mi smo drzava koja nepostoji nama drugi upravljaju
Eto BiH je makar za nesto sposobna :P pa ljudi mjeze iz bosne jer nije sposobna nizasta osima za kradju vlastitog naroda i naprave sebi da se mogu faliti ko sposobni za ilegalnu migraciju kad niko nece da udje u bosnu. Koji smo mi jad i cemer od zemlje a da vecina toga nije ni svjesna dok neode vani pa vidi kako narod uziva u zivotu.
ne znam koliko trebas biti bijedan da bi ilegalno migrirao u BiH...
yebes ovaj portal stiti politicare od anonimnih komentatora juce bakira, danas dodika aj sto stite crnu hroniku, to mogu razumijet ali ne dati komentirati politicare??? hahaha...zivio drug staljin:D
hahahaha kako da ne.... a granice suplje ko sito za krupno kamenje...
Tako je, a usput treba iz zemalja protjerati svu balkansku stoku koja se na isti takav način domogla Evrope. Bagro fašistička/komunistička!
Pa Sarajevo je puno imigranata, a to zna i policija i podržava.
drzave institucije su pune ratnih zlocinaca, i onih koji su pomagali zloćin. Srbi iz Kalinovika su najbrojniji. Kao da se nije nista desilo.
znaci sve ove krivoslavce i skutore izbaciti iz domovine posto borave ilegalno na u nasoj zemlji bosanskoj
a kinezi i onolike vile na rajlovcu....sposobni ste ..hohoho :))