Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nigdje ni jednog komentara hahahahahah
Planirao napad u BiH?????? Pa nije bio normalan
@fbUser1575549879 Ovaj politicar Ted Cruz je u rangu Vucica, neozbiljan i neodgovoran. Pogledajte na ga youtube i njegove provale. Tako da legitimitet ovog dokumenta je upitan
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ne vjerujem ni SAD-u ni Iranu, sve je to mutna posla.
Pa ljudi dogovorili raketiranje izmedju sebe, baš im se može vjerovati...
da cuje svjet malo i za nas 🤣
Piše Zuko Džumhur u svojoj knjizi "Pisma iz Azije" da su Iranci najtolerantniji narod Azije. Najstarije, najveće i najljepše sinagoge se ne nalaze u Izrahellu niti u Evropi već upravo u Iranu. Dok su Jevreje proganjali i sjekli im noseve da bi ih obilježili po Evropi i u Vizantiji, u Persiji su uživali sva vjerska prava i bili potpuno ravnopravni sa ostalim narodima Persije.
maja s onim hurmama. baj d vej...znal ko jel sletijo onaj avijon sa hurmama da idem da pokupim na erodrom .....hvala unapred
I sad se čudimo kad nam Zapadni susjedi kažu da smo opasnost u regiji.
Prvo je mislio da napadne cevape pa onda da terorise bureke i sirnice
Na nas kad bi vatromet ispalili mi bi mrtvi bili
Ma jasta jedina istina je bila da je ocistio isilovce ova rezolucija ima dokaza koliko su imali dokaza da sadam pravi atomsku bombu.
Ne trebaju marinci ništa uraditi. Iranci će se sami pobiti na dženazama a bošnje će pocrkati od smoga.
odoh pocinit samoubistvo
Kako volim vidjeti da u zvaničnom dokumentu stoji Bosnia, kao nekada, bez ovih feudalno-titulskih imena u nastavku
Pa neces za Muje cuti nesto v3zano za sport, kulturu, nauku...samo terorizam
Piše *Bosnia". Nije mu se dalo ni cijelo ime zemlje napisati.
Kakav je ovo naslov? U naslovu je trebalo navesti "mnoge zemlje, medju kojima i BiH". Bosna nije ni po cemu izdvojena niti je -svojom krivicom, niti svojim stanjem "na nekakvoj listi. Ako je neko imao namjere da uradi nesto u BiH, pa to nije do nas. Do nas je to sto u preventivi protiv -losih namjera, imamo sluzbe koje dobro rade svoj posao.
i ... što ako je?
Zasto ne objavite kako Hadzihafizbegovic cuga uz trubace i divlja uz “Kalasnjikov”, “Bubamaru” i “Vukotu”?