Gary D. Robbins, Misija OSCE-a
0
"BiH se približava mogućoj prekretnici nakon rata"
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cova zaista prica isprazno, ali sustina jeste u tome. Na izborima sve zavisi od nas. Sve dok Bosnjaci traze spas kod ljudi kao sto je Zelko Komsic tesko nama. Valjda se moze iznjedriti jedan Bosnjak koji nas moze povesti. Ali, izgleda da smo u teskoj nacionalnoj krizi. Valjda mozemo srusit strereotip da smo nepismeni i neobrazovani.
Sve je to samo suplja prica, svjet samo ceka na reagovanja naroda a sta da i za koga da glasa taj narod? Srbi za koga god budu glasali te stranke im garantuju drzavu u drzavi odnosno RS, muslimani bez razlike koga budu izabrali te stranke ce morati i dalje da popustaju srpskoj i medzunarudnoj politici ili suprutno ce biti prozvani fundamentalistima ili teroristima, hrvati bez razlike koga izaberu bice u istoj poziciji, i ako bi se izborili za treci entitet bili bi u gubitku a nikako u dobitku. Najveci problem je sto svjet stalno poziva na demokratiju i vladevinu prava u Bosni i Hercegovini a to je nemoguce prvenstveno sto dejtonski sporazum odnosno ustav koji preizlazi iz Dejtonskog sporazuma nije demokratski jer u sebi ima etnicko glasanje koje je oruzje naocionalista odnosno fasizma. Mislim da bi prvo trebalo vratititi Ustav Republike Bosne i Hercegovine iz 1992 i to je to, kraj price - PUT U BUDUCNOST, EU, NATO, MJESEC itd...
Tesko narodu koji na izborima nema izbora !!!
Sulejman Tihić u Skupstini Republike Srpske, 1999. godine: \"Realni posmatrać koji prati nas rad ne može reći da smo mi destruktivno djelovali protiv interesa Republike Srpske. Da smo tako radili, ne bismo glasali za vladu Milorada Dodika. Zahvaljujući nama, ta vlada i danas postoji, a upravo zahvaljujući tome očuvana je i Republika Srpska. Da je ostalo ono stanje sa vladom SDS-s, stavri bi se zaoštravale, a međunarodna zajednica bi u tom slučaju povukla neke radikalne poteze koji ne bi bili u interesu Republike Srpske. Ja ne znam kako neko može izvesti zaključak da ne radimo u interesu R. Srpske, a mi smo godinu i po bili toliko konstruktivni da nismo ni tražili učešće u vlasti. Nađite u svijetu neku političku grupaciju koja čini trećinu podrške vladi, a da nema nijednog ministra, ni zamjenika, niti nekog načelnika u nekoj sluzbi ili ustanovi ili direkciji te vlade\". lijepo evo jos jedan primjer ko najvise picini za genocidnu tvorevinu!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=TF-3MdkwNXI&feature=related zlilha zilha ostaces kraljica...
http://www.youtube.com/watch?v=ZqlViQh_lwk&feature=related evo srbi ovo samo za vas...tamburalo...
Hocemo BiH-u funkcionalnu i demokratsku ali SERIJATSKU BIH4EVER!
Pravo zboris. Osim ovoga sa Hrvatima, ipak je njihov krst bio jaci na kraju. Ali sto se ostalog tice, potpuno tacno.
Samo nek ne prave prekretnicu jos par godina dok ne zaradim pemziju ovdje. Hvala
mi srbi smo pravoslavni talibani, posto imamo srpski krst u ruci a ne kuran to bolje prolazi vec godinama u regiji, u ime krsta sve prodje pa i genocid bosnjaka i albanaca a i hrvata, ma nemoze nam niko nista!!!!
Ja hocu politicara koji ce mi dati da sto vise imam a da sto manje za to radim, ako je moguce da imam sve a da ne radim nista. Ne zanima me kako, isplatama iz budzeta, kreditima, prevarama, kradjama, cak i ratom ako treba. Samo da ne radim. Jer ovdje se od rada, narocito onog postenog ne moze zivjeti dobro, mozda se moze prezivjeti ali zivjeti ne moze. Kome je do postenja, prava i pravde neka ide odavde.
@Me.........da da kako da ne ......znamo da ste se vi davno razisli sa pamecu a mozete se razici i sa Bosnom i Hercegovinom......lijepo spakujete svoje krpe i pravac majcica srbija.......ko vam je kriv sto ste glupi pa ne znate kako se zove vasa drzava sumnjaci !!!! Uostalom niste nas vi pustili da se na miru razidzemo od srboslavije pa sto mislis da cemo mi vas pustiti sada !!!!! Hocemo ali u k.... !!!!
@Me Ne može!
Prekretnica ......hahahahaha....sa onim klempom nepotistickim u Sarajevu......izdajnikom najvecim.......ili sa onim kriminalcem hercegovackim sto ni sam nezna koliko se sudskih postupaka protiv njega vodi......ili sa onim brdzanom sumsko kriminalnim..........aha jedina prekretnica sa njima moze biti ponovni rat !!!!!! Svu tu bagru lopovsku treba prvo u zatvore strpati pa tek onda birati novu vlast.........
na zapadu