Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragan, bitno je da ti sve nas i nakod 20 godina laganja i kradje mozes mirno gledat ravno u oci! Ma moz\' si mislit!
Martine, fukaro, zbog tebe bi nama Hrvatima Sejdo mogao opet biti \"predstavnik\" :-(((( Povuci se dok jos ima vremena, valjda su ti vazniji Hrvati nego stolica koju i onako neces zauzeti, budi covjek i Hrvat pa to shvati.
ovaj glavonja nije ni svijestan da je bud@la...
Ali i ako to se desi da se treba formirati treci entitet onda cete malo i vi iz RS-a morati dati jedan dio a i ti vrlo dobro znas koji je to dio. Posavina gdje su u skoro najvecem njenom dijelu zivjeli i Hrvati a sada su protjerani po HR. Nisu samo Hercegovci Hrvati u ovoj prici. Malo realno gledaj a ne blebeci samo tako. I pozdrav od Posavca.
Eto ti Zvonke i Martina, pa ti kontaj predsjednice
reci to Hilari sad kad joj budete ljubili skute. ili piši Porti to vam je omilljena adresa još od vajkada
UOPSTE MI NIJE JASNO ZASTO SE POTENCIRA POTREBA DA MUSLIMANI ZIVE UNUTAR NEKKOG ENTIETETA SA NEKIM,ZAR NISU SPOSOBNI SAMI DA VODE DRZAVU,DA PLACAJU POREZ.JESU LI IUOPSTE ZRELI DA IMAJU DRZAVY AKO NISU RECI TE GLASNO JASNO..
rvatima treba Entitet taj zlocinacki poduhvat tzv Pederacija koji je osnovan od strane USA iz samo jednog razloga da uniste zajednickim snagama Srbi i Babini u Krajini ne funkcionise to vidi budala. Svakodnevno se rvati unistavaju i protjeruju iz tog 24% teritorija tzv Pederacija Bee Haa. BALIENSU ostaviti Pederaciju sa siftarima i tzv sandzaklijama a rvate pripojit matici rvatskoj
Prica o trecem entiteu koristi samo Draganu Covicu da osvoji najveci broj glasova iako je svjesa da je to nemoguce
Ko ono Humljani ćete o Bosni odlučivati?
Martin Raguz je covjek,Hrvat i Bosanac (Hercegovac),relativno posten ili bolje reci posteniji od Covica i Borjane,uziva autoritet kod svih naroda u BiH,posebno hrvatskog.Covic poziva Raguza na nacionalnu svijest i dostojanstvo cime bas potvrdjuje da je bas on (Covic) nema.Jer kada poziva covjeka koji bi daleko vise ucinio za Hrvate i druge narode u BiH da se povuce nudeci nudeci neku anonimus damu,onda mora da ispita vlastitu nacionalnu svijes,kao i Borjana koja bi trebala biti svjesna Martinovi kvaliteta
bice treci ili nema bosne